Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedan u nizu uspjesno pripremljenh optuznica od strane tuzilastva. Ne govorim nista za ministricu, govorim generalno, sa ovakvim tuzilastvom ne treba ti odbrana.
Ja ne znam kako ona predsjednica snage ujutro skupi da se pogledao u ogledalo pored ovakvih rezultata institucije na kojoj je ona na celu.
ma samo se vi žalite....dok je njima cove oni su svi untouchables :)
sve je ovo lancana reakcija... završi fakultet u travniku ili vitezu ili lukavici magistar, nadji stelu zaposli se u tužilaštvo, sud... nema veze sto pojma nemas - naucices vremenom, dok ti naučiš oslobodice se 50ak "ugrozenih" krimosa poput ive mire jovica, eto stiglo je vrijeme da napredujes, sef ide u penziju sad si ti sef - ponovo dok naučiš ono sto nisi nikad ucio - sistem se dalje urusava... u medjuvremenu tvoj tetic je diplomirao u brckom na pan americkom pan evropskom pan spanskom privatnom fakultetu, on ce na tvoje mjesto... pripremio si teren da bude "na listi uspjesnih kandidata" obećao ti je tvoj shef da ce njega uzeti... jer si mu valjao ranie nekad, a i pocastices ga fino, dok on nauči posao-eto novog mire jovica koji je oslobođen i tako u krug neznalice rade za državu... karikirano
Žalite se sada Kurtzu!
Ako je tako, onda isplatite i onima na Birou po 13.000......oni barem dodu da se jave.
Ma stas se zalit da ste znali sta napravit uradili bi to i prvi put. Ajde da vas zamolimo bar ko obicni stanovnici nemojte vise nikoga ni hapsiti samo javnost uznemiravate, hajde sto su se svi nakrali vec jos i papire im dajete u ruke da su nevini.