Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakvo crno tuzilistvo.Ogromne plate pod politickim pokroviteljstvom.Sve je to trgovina i preprodaja svega i svacega.
ne mogu hapsiti one koji ih postavljaju.......kakvo tužilaštvo i pravosudje to je karcinom ove države zajedno sa zdravstvom i školstvom......
Šuplja priča u državi u kojoj je sve korumpirano i uvezano, koga god bi dirnuo otvara se pandorina kutija.Slučaj Gibraltar je najbolje pokazao koliko ima države u BiH i kakvo je naše pravosuđe, a i sama izjava Medžide Kreso o postojanju pravosudne mafije pametnome sve govori.
Bit je u parastosima, fatihama i misama. Pustite te kleptomanske ordirane seljacine da drmaju svojim kasabama. Onaj ko se tu rodio jos nije, bolje mu je i da se nerodi.
zna li neko kako napraviti krivičnu prijavi protiv tuzilastva? da li je to uopste moguce u ovako nakaradno postavljenom sistemu?
Lol. Ako mislis da ti je povrijedjeno neko pravo obrati se VSTV-u.
Sve sto je Mektić rekao je tacno.. a mjesecima su ga prali i pokusavali diskreditovati. Samo mi nije jasno kako mogu imati obraza i nastavljati ovu saradu, pa dodjul kuci, pogledajul komsije u oci, ljude na ulici, gdje je ta savjest ostala..
Šta je čudno napaćeni narode? Kako se ponašate na dan izbora??? Kako uzimate cenera i vrećicu brašna i prodajete se ko zadnje qrve??? Danas kukakte kako ve valja školstvo, zdravstvo, tužiteljstvo. NE VALJAMO MI!!!
@Abdurahman Upravo tako! Kazu korupcija glavni problem, i jeste. Sve dok ne budemo djecu upisivali u skole bez stele, dok ne budemo nosili koverte doktorima, dok ne budemo stavljali cvaju u saobracajnu, dok se ne odviknemo takvih poganih navika ne mozemo bolje ocekivati. Ne mijenja se stanje jednog naroda na bolje dok narod ne ostavi lose navike!
neće ljudi da se bihuzure prvo gdje ćeš u vrijeme ramazana, pa onda praznici, sad se pripremaju za godišnji odmor ,..............................
tri naroda, tri entiteta i tri države. to je najbolje rješenje za sva tri naroda na ovim prostorima. neka svako u miru gradi vlastitu kuću i bit će dugoročni mir u kojem se možemo npr. ekonomski takmičiti.
ovo se sad inate Mekticu :D monty python flying circus
Circus Colorado drzava placenika i fasista! Jos10 cca 20 godina u BiH penzionera/umirovljenika nece ni biti, tj penzosa. 💩
Tuzilastvo se samo-promovira raznoraznim "spektakularnim" hapsenjima dajuci privid ta nesto radi ili da zna sta radi. U sustini druzba dzabahljebarosa sa politicko-partijskim vezama
nekompetentni korumpirani uljebi
Banana država...
Bosnjaci kao najmnogobrojnij narod trebaju da se najvise zalazu za pravedan rad Suda i Tuzilastva BiH vladavinu Zakona, kako bi krvolocne cetnike i ustase drzali u mraki i rupama gdje im je i mjesto i tako da ocuvaju BiH i njene narode.
@harperspook radi takvih umova kao sto si ti , ova institucija mora hitno da profunkcionise