Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima odgovarajuću dimenziju i traženi oblik glave... eto kako
plus nisko čelo
Kosa iz obrva raste😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Cuj istrazuje a on imenovan kao i mnogi po podobnosti a ne po sposobnosti
Ko zna šta je sve prošlo granicu da nisu plaćene dadžbine?
KAKO? LAGANO
Jel on možda HDZ kadar???
moj dedo Allah rahmetile ga postavio. postavila ga politika da izvrsava naredbe da pusta kriminalce tamo-vamo, prelazi droga preko granice, oruzje, migracija, ko zna sta sve ne...Bakir to dogovorio tako iza jedne Džume.
Vidi mu vugla
Pa stvarno su nepravedni :))) Prvo postave čovjeka na ovako važnu funkciju, pa ga tek onda istražuju :))) Valjda je trebalo da bude obrnuto!
priocitajte na net kako je zavrsio faks i doktorirao za nekoliko mjeseci..da nije tragicno bilo bi komicno.
Gledao sam ga neku noć u emisiji oko ovog Sefića. Čini mi se kao tipični vojni kadar, bez puno pameti ali sa jakom disciplinom. Što se mene tiče idealan kadar za posao koji obavlja
Kad cete istraziti njegovog jarana Pejica Igora sekretara Ministarsva prometa BiH, koji je jedini uspjesni kandidat bio u postupku izbora sekretara. Jos se javno falio kako ce on biti jedini uspjesni kandidat. Jad i cemer od drustva i drzave.
na svim bitnim funkcijama su srbi svaka cast bosnje,nje ni cudo sto nije uhapsen
On je iz reda majoriziranih
Ljubuski.info im mjesecima salje dokumentaciju da je ovaj dzabalebaros nepropisno postavljen za direktora, a nase tuzilastvo se tek sada dosjetilo jadu. Ne zna se ko su veci hapci, tuzilastvo, sudije, ili policija.
Ja znam...ma ne znam samo ja...znamo svi...
Radoncicu koga si imenovao, sjeme ti se zatrlo. Menadzment GP BiH je pretvorio tu instituciju u Policiju koja se bavi samom sobom, zato nam kriminalci prolaze granicom dok oni se bave tracevima, presudama na osnovu dvije rijeci, kupvinom carapa i skupih automobila, za opremanje sale u kabinetu su dali novca vise nego sto vrijedi trosoban stan u Puracicima kod Lukavaca, odakle je poniko Svrab zvani klimoglavac, kojem je galic postavio hrvaticu za sekretaricu a sad ce i vozaca.
Imenovao ga zmaj od Šipova..
Pa stranka ga prati i ima velike plano sa njim , kisla mu GLOOVAAA GLOVONJAAAA.
....."suština je da po uvjerenju HNK gospodin ispunjava uvjerenja.Za državnu službu traži se da kanton da ocjenu i procjenu....