Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
advokat ni ti nisi nista bolji.
Nšta to nije još uvijek mlade generacije nisu zadovoljne veliki su uzeli sve što se moglo uzeti a nas ko šljivi umjesto da se nađe napokon netko pametan u ovoj državi pa da zaposli ljude kojima je zaista potreban posao i da puste napokon mlade generacije da žive sukupa u miru bez zamjerki no svi mi samo možemo lajati a to ništa promijeniti neće Kao i sve te delegacije što su došle kod nas libo njih taki što nas neprime pojedinačno u kancelarije pa da im se lično kaže što nas tišti
E bas si sjeban.. Kompleksas si tezeg ranga.. Ko ti je kriv, kad si nesposoban za bilo sta.. Jetimu..
Neka treba gamad pohapsit da oče i onu gamad iz SDA Bičakćića čmara i onu kuravu Seadu paravlić mater joj jebem droljetina Sda-ovska terba ba sve njih sve strljati ko što se radilo u TITINOM vaktu.Jebeš i demokratiju i kapitalizam na vakav način.Par kurtona sve sebi a narodu dali kitu da ga lagano puše.
ovako ce hrvati samo njegovo hapsenje iskoristit za druge stvari....
JEBO VAS BOG !
Bojim se da u nasoj lijepoj drzavi ima vecih lopova od njega koje ne diraju niti namjeravaju.A sto se tice samog hapsenja nije sprovedeno po zakonu,i fakat ne znam sto im je to trebalo.Pa zar nisu bili u stanju bar to odradit kako treba.Ovako su u startu zajebali stvar.Ali vidjecemo...
Otkud tebi balavi arhimede pravo da nekog nazoves mafiozom?
E jos da su pohapsili Cengice, Izetbegovica juniora, i ostale mafioze, mirisalo bi na pravnu drzavu...ovako su samo izavali bijes na hrvatskoj strani.
Boli ga qrac ima vilu,ima dobro auto,ima para.Pa i ako odsjedi par godina,isplatilo se. A mi cemo da ostanemo kokuzi!!!!!!
haha frki Odlicno zapazanje!
Ante Okani nas se svega ti!
Ne mogu da vjerujem! Politicka tema u vijestima, a nema seljackih komentara! Jos cu poverovati da su Ameri sletjeli na Mars!!! :)