Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ni njegovo maslo za Ramazana. Hohštapler i prevarant obični
Azra, ovaj i Dzuvo su odradili Radoncica. A Dzuvo sef obavjestajne sluzbe OSA momak od glavne svjedokinje protiv Radoncica, kojoj eto slucajno nedaju da se njeno svjedocenje iznozi u javnost iako je cak sam Radoncic trazio da se pusti medijima da cuju svi o kakvim budalastinama ona prica.
Ovaj se začesljao da bue glavni tužioc ali kako stvari stoje, OSCE ih je pustio niz vodu. I njega i bisexulanog glavnog tužioca Gorana Salihovica.
za taj kontakt ce dobiti milione, kada oslobodi optuzene. VSTV je najkorumpiranija i najprljavija pravosudna Institucija a njenim uposlenicima svaka zatvorska kazna je mala za zlo koje su nanijeli BIH.
Hoce li Fahro biti pusten zbog ovoga zna samo Jonathan Moore, pregaoc i mislilac
Svi su krivi, samo Fahro nije, podsjeca me na onu izjavu kako svi pucaju po gradu, samo JNA ne puca. A da se ne lazemo, Azra Saric je vrhunska treba, sa njom ko je mogao, a nije htio imati kontakt je mrtvi PEDER, ja bi je zgutio sve da znam da ima AIDS i to bez kondoma
što su ove čampare sposobne, ne zna se koji je sposobniji, on ili mu brat
stvarno 30% je strašna kazna. PA TREBA GA ODMAH ISKLJUČITI IZ SVIH JAVNIH FUNKCIJA
Hoćel mu i bratu ministru federalne policije smanjit platu i tetki šefu administracije MUPa ? Ili će tužilaštvo BiH predvođenu korupiranim Goranom Salihovićem i dalje pisati izvještaje kolegija tužilaštva kojim se ne gnuša od postupaka svog tužioca rođe Čampare NEGO STRANOG SUDIJA koja je nedavno imala uvida u kriminal tog tužialštva a naročito Nives Kanvečev i Medihe PAšić koja bi hapsila predsjendika FBiH na osnovu rekla kazala dokaza ( citiram presudu ustavnog suda BiH ).
ČAmpare na izbore. Čak je i divlji zapad imao IME ŠERIFA na lokalnim izborima za šerifa, a ne stranke ! Pa šta je onda BiH ! A Čampara zabraniti rad bilo gdje u državi !! Pa se neće više zajebavat. AL VIDI ŽALSOTI MOJE. Kažnjenik je GLAVNI BORAC ODJELA ZA BORBU PROTIV TERORIZMA !! Pozivam američku ambasadorku da mu uruči ko i Seki Izetbegović zahvalnicu u tom smislu, i ode iftarit sa Čamparama u gradsku VIJEĆNICU !!! Fuuuuuuuj bando !
Pa ja nije više 5 milja več 4900 plus koja dnevnica više.Ja krmaka u pravosuđu da te bog sačuvaOvi izgleda u svojim aktima ne maju nigdje napisano OTKAZ .
Je suis Dubravko! - 2500KM
Nije on nju kontaktirao zbog predmeta, nego je nesto drugo u pitanju.
opet tri milje ostalo
Sudija ne moze nista protiv politike,kriminalci nastavljaju da vladaju i unistavaju ovu zemlju