Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STARI DOBRI PRIJATELJ BIH DOLAZI...SVAKA CAST BUJRUM!!!
Putin u Banja Luku neće doći ali je bio lavrov prošle godine u Sarajevu. I da te pdosjetim prošle godine je Putin rekao da se je u Srebrenici desio genocid. A što se Erogana tiče, ne mora ni dolazit. Bilu su u BIH 425 goodina. meni ih je lično dosta..
Nek dolazi,doći će i Putin kod nas.
Nama je cast da nam dolazi takav VELIKAN. BUJRUM
BREAKING NEWS Pocele poturice da ejakuliraju masovno na vest da turcin #1 dolazi. Iz Sarajeva vec stize prva vest da se nekoliko ljudi podavilo u neocekivanim poplavama.
GAVRILO PONOVO SE RODI PA U ERDOGANA POGODI!
Dobrodosao premijere !
Ima i Natron Maglaj,Šisa Džam soda-Lukavac iam još nemogu se sjetit
On je i naš premijer
Otvorili su /investirali u BH Airlines, ali nece Bosnjo da radi, nego sve na gu.zove,... E ne moze tako...
Ja se nadam da više nikad neće doći, ni on, ni bilo koji drugi predstavnik jedne muslimanske države. Jer od Bošnjaka ne postoji nezahvalniji narod na Zemlji. Đubrad neviđena, kad im trebaš dobar si, tad će bit sve šta ti padne na pamet, kad završe s tobom gledaju kako da te se riješe.
Ma ja, Bošnjo navikao biti nečiji vazal i gotovo! :):):)
Hoce li ovi Turci ikada korisno sta uraditi, dovesti koju firmu i otvoriti koje radno mjesto, a ovako svaki drugi mjesec neko od njih dolazi, a mi im svojim parama plaćamo večere i prijeme!
Samo dolazi premijere. Budi uz nas dok ne stignemo 65% ukupnog stanovnistva.