Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahhahahahah ko ce drugi ili oni ili focaci
Ebo li ga erdogan i ko ga dovede ovdje
najgore je sto ga nije erdoan doveo nego bakirdoan
isis preuzeo odgovornost
Čini mi se da na ulazu u sarajevsku zračnu luku piše AERODROM Sarajevo.
hahahaahhhahahaha turcin ahahahahahhahah ... najjace mi je ovo u ZRACNOJ LUCI polako al sigurno se bosnjaci vracaju maternjem jeziku
Ne zna Turčin da mi nemamo svojih građevina, sve što imamo izgrađeno od kamena to su nam Turci izgradili i ostavili. Ne zna da su nam do njigovog dolaska rijeke i potoke smo prelazili preko dva balvana preko potoka i gazoviima na plićacima. Da nije bilo Turaka kuće bi nam do 20. stoljeća bile drvene sojenice i šeperuše, a podovi zemljani natopljeni pljuvačkom i mokraćom.
ha ha
@Istina95 Nabroj samo dvije crkve, samo dva objekta koji nisu istruhli za jedno stoljeće, a da ga nisu Turci pravili, odnosno da nisu napravljeni po nalogu vezira ili sultana. Ha ha.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa Turci gradili, nek se vozaju sad
Sad ga smjesti u KPZ pa nek se tamo zajebaje koliko hoce..mamu mu retardiranu..nek tako proba autom u Topkapi palatu
pendrek po glavi
eh ako je turčin da mu halalimo :D:D:D
bravo turčine, jebeš most prko kojeg ne možeš autom preći.
Turci izgradili Stari, Turci izgradili Novi Stari, dakle brkati prodavac kebaba ima potpuno pravo da se vozi preko mosta, ako mu je to ceif.
Hajde ba nije ga srusio,kad se srusen mogo popravit popravit ce se i to sto je on uradio ako je uradio.
google car ??? 😂😂😂 Samo auto došlo, nije on ništa. 😂
ljakSe....
Bolan, valjalo je prejahat i popet se na most!