Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomozite nam da svrgnemo ove politicare, bicemo vam jos zahvalniji!!!
hoces reci da ih arhiviramo :)
vama nece sigurno, al bosnjacima ce pomoci i pomazu...al ne u rusenju drzave vec njenom jacanju...vi ste digli ruku na ovu drzavu i vise nemate praava na nju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve u svemu, hvala Vam! Mi ne zaslužujemo nikakvu pomoć, ali Vam hvala u ime onih koji su poginuli braneći ovu zemlju!
Nas treba samo mlatiti po glavi, nigdje drugo .Cim malo dodjemo sebi, odmah daskom po glavi, jer se ne moze drugacije s nama!
Evo opet mjesta za krađu i korupciju. Gdje li će otići sredstva za obnovu arhiva?? Sigurno neće nama građanima BiH koji protestujemo i koji pišemo po klixu izražavajući naše nezadovoljstvo. Ima kandidata za ova sredstva .... Izetbegović, Dodik, Radmanović, Nikšić, Kebo itd..... valjda rasporede ravnomjerno da se ne svađaju što službeno što neslužbeno.
Narod koji nema prošlost ne zaslužuje budućnost!
Nisi ti fašista, samo si imao teško djetinjstvo..........
Pročitajte malo zakone o arhivu ako ih imate ali ono što znam zasigurno su krivci oni koji su ga tu i postavili, arhiv se čuva na takav način bez instalirane opreme od požara koja se aktivira pri samom dimu a ne u ovom slučaju vatri, sobzirom da je tako onaj koji je i postavio tam neka i odgovara. Nestučnost je ravna samoubistvu.
Tike tike tacke nema vise vracke!
YEBO VAS ARHIV TREBA VAM ZAPALITI I TO ŠTO JE OSTALO KOJI ĆE NAM QRAC HISTORIJA KAD NIŠTA IZ NJE NE NAUČIMO I UVIJEK IDEMO DRUGIMA POD NOGE A ONI NAS U "ZNAK ZAHVALNOSTI" KOLJU....
škafiškafnjak
CUVAJ TE VI VAS ARHIV ..... STO NISTE OTVORILI RADNA MJESTA JELI TURSKA BAGRO?
Čekaju Fikreta Abdića-Fahra, pardon BabA
bravo braćo!
Jedina zemlja koja nam je u posljednjih 20 godina pomogla bez ijednog skrivenog i pokvarenog interesa je Japan... Svi drugi zele samo da okoriste nasim jadom i nevoljom, a Turci u tome prednjace
Ne mogu reći koji je obim štete zbog sigurnosnih razloga? Čitaj: slagali su da je Arhiv sav spaljen pa ih ljudi uhvatili u laži.
Arhiv treba biti digitaliziran i dostupan svim građanima.
Slažem se. Digitalizirati sve i pohraniti na nekoliko servera. Nakon toga otvoriti portal Arhiva Bosne i Hercegovine, gdje će javnosti biti dostupni svi dokumenti u digitalnoj formi. Originale konzervirati i pohraniti na sigurno mjesto (prizemlje zgrade Predsjedništva BiH to sigurno nije).
Pa ovaj idiot ne zna ni šta je izgorilo! Pitanje je li uopće arhiv i gorio? Šabane drži se paprika i čekaj da ti Bakir nabavi kravicu, a arhive se ostavi sve ćeš uporpastiti
Hvala vam turci, ali i vi dobro pazite kome dajete pare za obnovu da ne bi lopovi i to ukrali
HRVATI DOBILI ENTITET SARAJEVO POSTAJE DISTRIKT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
daće sadaku Turci......ooooooh na di go se,,,,,uaaaaahhhh !!!!