Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako drugačije da stignu u ISIL ako im ne produžite.
ma bolji nam je ovaj stari...bezizlazni rezim
Hvala Turska, veoma lijepa vijest za sve građane Bosne i Hercegovine.
Neka hvala, necu iz jednog rata u drugi!
pa ko ce drugi u Tursku nego oni iz BiH, Albanije i ostalih zaostali zemalja. Mozda cak i Bugari. Ta nece im neko iz zapadne Europe tamo. Eh, turkofili, udarite mi sad minuse - a samo govorim istinu.
Nece da ne kazem sta......!!! Pa zivim na zapadu! Pa dok nije poceo ovaj belaj po Turskoj, Turska im bila glavna destinacija. Obala izmedju Alanije i Antalije (bio!) puna Nijemaca, Francuza, Belgijanaca, Svicaraca....a o Istanbulu da ne pricamo! Sta ste se skacili vise? Sta vam je krivo sto Turska napreduje? Zivite jos u davnim vremenima i niste prepoznali da je cak i jedna Albanija stigla nas a i ostale zemlje regiona. A kamoli TR.
@Navijac_BiH - ja govorim o zivotu u Turskoj. I ja sam hiljadu puta bio i cesto idem u Istanbul. samo ne bi tamo zivio da mi neko podupla placu. Istanbul je divan ako imas velike pare i zivis tamo u Nisantasi ili na Bosforu - ali ne bi vise od 2 godine.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
hvala vam ali sa prosjecnim platama dok poplacamo rezije pa hrana pa skolovanje djece s onim sto nam ostane mozemo do visokog piramide da vidimo
DaBogda :-)))
Hvala Turska. Ovo je jako dobro kako se ponekad ponasamo prema Turskoj velikodusnosti kao sto je bio slucaj oko izvoza mesa.