Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FREE KURDISTAN!!!
one eksplozije po Sarajevu,Bugojnu,Brckom..jesu to isto Kurdi?
Vidim da neki ovdje osudjuju bombaske napade u Iraku, Afganistanu, Siriji, Egiptu, Nigeriji, Somaliji, Jemenu, gdje nazalost uvjek bude nevinih zrtava, dok s druge strane podrzavaju ovaj oblik borbe za prava od strane kurdskih pobunjenika u Turskoj. Dvostruki arsini...ili sta vec ?! Ko ub-ije jednog nevinog insana, kao da je ub-io cijeli svijet!!! Nema ispravne oruzane borbe gdje stradaju nevini! Ko to cini, sije i siri fesad (nemir) po zemlji!
Vehabije...
Ma znate sta dosljaci. Boli na djon i za vas i za kosovo, eto vam siptara pa se sa njima prepirite oko kosova, imamo mi dovoljno svojih briga, mada su mi interesantni ovi bosanski pravoslavci, \'riscani koje je vasa pelagic ucio da se izjasnjavaju kao srbi, oni imaju jos vise briga jer pored ekonomskih tu je i uvjek briga oko sramote i ponizenja suda i optizbe za zlocine. Ipak oni izgleda najvise brinu za kosovo. Nikolic i Dacic polako predaju kosovo ali bosanske \'riscane to najvise brine kao najveci njiho problem , de bolan dodjie sebi i bavite se svojim poslom.
Jadno dijete.....ne lobira se ovako za drzavu. Nasilje nije nikad pomoglo niti ce pomoci. @uu Slazem se sa tobom, osim o \'\'poturicama\'\'. Morate vi uvijek uvuci Bosnjake u svaku pricu. @srbin Takvi koji obozavaju TK ni meni nece nikad biti jasni. No to se daleko ne odnosi na cijeli Bosnjacki narod. Mnogi Bosnjaci uopce ne brane Turke, niti ih vole. Sto se Srba tice, naravno da vas vecina posle zadnjeg rata ne voli.
Idiote, nene nisu plodne! I jos nesto, cega se pametan stidi budala i zlocinac Smrdin se ponosi.
Ima li licemjernijeg i dvolicnijeg naroda od Bosnjaka? Kosovo je ista prica ko ovo, ali se Turci brane, dok se po Srbima pljuje. A zbog cega ih branite? Jer su vas pravili robovima par stoljeca? Jer su vam nametnuli svoju religiju i kulturu? Nemam nista protiv Turaka, samo mi Bosnjo nikad nece biti jasan. A nevezano za to, poruka neobrazovanom idi­­otu od ranije: Cirilica je originalno Bosansko pismo. Ne poznajes sopstvenu kulturu a smatras da imas pravo da komentarises tudju. St­oko jedna zatucana. Fuj.
OOOOO TURSKAAA BRACOO STA NAM RADE AAA POBIJTE KURDE 24 % BALISTANA JE UZ VAS FREEE TURKEY FREEE BALISTAN
Ti sam sebe i svoje istomisljenike vredjas stim sto priznajes da si namjerno glup i sto odbijas da ucis. Ljudi kao ti nemaju pravo da kenjaju po drugima. Isto ide I za ove sto nece ni da pokusaju da na latinici pisu. Bez pameti nema razuma.
Hebo im teror.... ----- Halooooo Redakcijo....Turska nije ni entitet niti republika BIH-a, koji klinac ovu vijest stavljatu i BIH sekciju.
Braco turci dijelimo vasu tugu , ne zelimo zaboraviti duge belegije nasih turskih pradjedova
Kurde treba ocistiti s lica zemlje
@uu - vlašino baba ti se udaral sa turcima i tako si ti nastao:)
PKK će sad da dobro naj....
Interesantno kako Bosnjaci, znog nekih razloga, brane Turke, mada je 1/3 Turske u sustini Kurdistan, dok na drugu stranu 110% podrzavaju albansko Kosovo. Turska vojska poubi.jala oko 25.000 Kurda a Srpska vojska manje od 3.500 albanskih kriminalaca usmrtila. Logika nije najjaca stvar ovih nasih komsija Bosnjaka.
bit će toga sve više..