Ugroženo bogatstvo šuma u BiH
18
Turci doniraju opremu za gašenje šumskih požara
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO VI PRICAJTE ZA TURKE.... RESPECT
Mene vise stid samog sebe kolko sam jadni i ovisni o donacijama, nikad naroda od nas.
Radim u civilnoj zastiti i ovo sto ljudi pricaju nabavite kanader i slicno to se kod nas ne isplati, kosta preko 30 M KM i plus dok se posada obuci, a vatrogasna drustva trpe to sto nema opreme, a ima ljudstva. Zamislite da neko ulozi 30M u vatrogasce, to bi bio potez da sa nabave navalna vozila, odijela, oprema za gasenje i najbitnije da se poboljsa preventiva, jer to je pola posla.
BRACA TURCI.
Hjoj, pa samo nam ko prosjacima nesto doniraju, a prave se mostovi od dva miliona maraka, toliko o prioritetima...
Turci da muslimanima pošalju gov.. ono bi im zahvalili jer eto misle na svoju braću:)
H V A L A TURSKOJ jedna od rijetkih drzava koja je ISKRENI PRIJATELJ RBIH- i !!!
hehehe garant su se primili na provokacije iz komenatara na tekst Rusi šalju helikopter da gasi požare u BiH ))))
E jesu i donirali, čuj cijeli kamion sa brentačama hahahahaha
Kad Turci ponovo okupiraju BiH, dosta sto su se nastanili u S Koloniji.
merso ne seri
Jao drzave i g.vana,jadna majko svoja ni pozare ne mozemo gasiti bez milostinje drugih ljudi,ali zato se ima 5 miliona za novi vozni park institucija BiH....odavde treba bjezati glavom bezobzira.
ti konju jedan mrtvi,glupane i seljacino neotesana,kad vam se nista ne donira i ne daje tad je najbolje ,svi su zadovoljni i sretni,cim neko nesto krene donirat i dijelit odma je lopov i nevalja,treba vas pustit sve da pokrepate mrljine jedne,ni brige ni pameti samo tu znate napisat uvrjedljivi komentar i to je maximum dokle vasi mozgovi dosezu.ne moze covjek da povjeruje kakvih glupana ima..
ma ja mi navikli samo na DONACIJE, NAVUKLI SE NA SADAKU (donacije) KO NA HEROIN. Bolje primati sadaku nego raditi i misliti svojom glavom!!! Niko od politicara ama da se nasali da namakne neka sredstva da se kupi kanader, MA JOK, a sa su u pitanju vozila za njihov vozni park BILO BI PARAAAAAA!!
.ebote koja smo mi karikatura od države....
Da su pametni ne bi donirali ništa, obzirom da dunjaluk još nije vidio nezahvalnijeg naroda od Bošnjaka.
samo vi svrsavajte na bracu turke... sad ce i austrijanci donirati nesto.. pa ipak su te dve nacije izvukle najvise prirodnih resursa odavde... normalno da ne zele da sume izgore, kad ih treba posjeci da to ne moraju raditi u svojim zemljama!