Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đuro mucavac če ti Dragici: Ej, Dragice daj da ti vidim PI-PI-PI ........ ROOOOK puče Đuri šamarčina, "-Fuj brezobrazniče, ti češ meni da vidiš pič-u, jeli??? Ma ne BRE Dragice, radio matematiku pa samo htjeo da ti vidim Pi (3,1415926)
hihihi..
Studenti se ponapijali pa se porokali vjerovatno zbog pi*ke... Nista neobicno! :DDDDD
budući akademski građani.
Mi iz SDA tako ne radimo. Mi neplacamo studentske domove , pa su su nama studenti gladni, pa se nikako gladni ne mogu tuci.
I to je jedan veliki korak ka rjesenju problema vrsnjackog nasilja! Kralju!!! :DDDDD
Naravno, mi iz SDA smo vazda znali. Strucnjaci smo mi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pitam se ko li je jednoj osobi nanio "vidne" povrede. I.M.-Ikanović Muhamed? Hm...ne vjerujem.Oni su sve uradili da tamo nema takvih imena.
Nisi više ni na fakultetu siguran :) . Toliko smo "žedni" znanja da smo se počeli i tuči za to znanje :) .
Zbo ga sestarom i ukr'o mu zbirku zadataka iz Statistike
Pa mogao je makar portir napisati artikl,a ne prepisivati suhoparni i debilni policijski jezik.
Potukli se zbog Hegela
jedni za duduka drugi za sds ma ko genocidna posla
egel:))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)