Stiglo je pravo ljeto, uživajte
0
Tropske vrućine u BiH, pijte što više tekućine!
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi ovih papanki na slici broj 16. sto diminjaju, kako mrzim trebu vidit sa cigarom, odmah znas da je iz buca potoka
po ovom kijametu ono u uskim farmerkama
..\"kceri bibooooooo...!!!!\"
Eto sad piše pijte što više vode, a iznad vam vijest kako previše vode šteti ogranizmu
smrdulje tri sa cigarom pluca im izgorila trenutno.. vidi firauna sto se kupaju pa fakat smo ciganski grad mogli su se i fontani preko puta bbi kupati stoka prljava tako je i u tramvaju smrdljivooo... smrde ko auto gume.
djeste momci krupnije konstitucije,nisam vas prepozno.Sve kategorija do 60kg. I to sve sa kapama na glavi hahahhaha,zar nisu aktuelne torbice ? a u torbici utoke,nozevi..satro krupnije konstitucije,niste se svi zajedno 3x u zivotu pobili.
jovane vas IP ce biti kad tad dostupan ;)
Samo bolesnici vole ove vrucine vise od Zime i lijepog snijega....Pa od 11 do 5 sati vani se nemoze od vrucine i to neko voli....Volim da je 20-25 stepeni,a ne 35...Zima i Proljece su najljepsa doba,a i Jesen je fina kad nije kise...
Ja pijem pivu,lozu i votku.Nemogu vise.
Najinteresantnije od svega je to da je ovo vec 5-6 -ti dan vreline, a experti su tek sad sjetili se da je ...
Druga slika je najbolja...
Prva slika jedina valja :)
Lijepa naša zima :D
Za uvijek tacnu vremensku prognozu: http://search.conduit.com/Results.aspx?q=Sarajevo&SearchType=SearchWeather&wbl=1&WeatherLocationId=BKXX0004&WeatherCityLocation=Sarajevo,Bosnia%20and%20Herzegovina&ctid=CT2786678&wunits=c&octid=CT2786678
igracima Torpeda ne smeta vrucina dok god imaju ilidzanski dijamant i pakovanje kobasica
Kamo sreće da imam klimu : (((((
T.R.O.P.I.C.K.E VRUCINE !!!!!! na slici 5 su dvo.pi.ck.e vrucine !!!!!!