Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trnko plan je razrađen i stoji na stolu. Onog trenutka kada Dodik izgovori tu riječ tada vojska BiH pravi vojni puč i zadržava vlast neki prelazni period do postavljanja demokratske civilne vlasti ali tada bez entiteta. NATO već odobrio plan i obećao podršku vojsci BiH. Dodik ruši Dejton Dejton gasi entitete.
Zatvoriti racune Integral Inzinjeringu i Prointeru, i rezim pada. Jedino je pitanje da li Trojka zeli i moze bez Dodika. Oni njega cijene.
435@ Da udruženi dobro si pročitao vojska BiH koja je u omjeru 50-30-20
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pa dogovorite se, im uvijek zamjena za zlo. Bosnu bi neki rat potpuno devastirao ,samo bog zna ko bi se sve pojavio na ulicama jer Armija BiH iz 1992 više ne postoji.
Zatvoriti racune Integral Inzinjeringu i Prointeru, i rezim pada. Jedino je pitanje da li Trojka zeli i moze bez Dodika. Oni njega cijene.
Samo, Svaki prekid saradnje sa Miloradom Dodikom i RSom moze donjeti promjene.
nece ovo na dobro
Dekan Turčalo dao detaljno smjernice šta raditi, na institucijama je da sprovedu u djelo.
Kukaviclukom se nista ne postize.Bosnjaci moraju biti spremni.Ukoliko se i dalje Bude trpilo ponizavanje a ono je ocito..drugog scenarija i opcije osim rata nema.Po cjenu da i Bude rat.Mora se odgovoriti ostoro..ne politikom povlacenja kukavicluka.Odlucno.
Kakvi su nam intelektualci dobro nas zemlja drzi.
Joj joj zar ste toliko glupi .... sta je ovaj sve uradio I izjavljivao pa nista ... plus vidite da ipak ima nekog zakona u ovoj državi odaziva se na suđenje skoro redovno..Relax ... samo ṣ̌irite paniku I trujete ljude...Svi će oni pred sud kad tad .... 😉
E jes mi drago što će sad Milorad prsnut od sekiracije kad vidi da su se ova trojica oglasili
Udarite vi njih i ugasite rs. Zasto stalna pasivnost i cekanje sta ce Duduk i jadna vlahadija uraditi? Sve pohapsiti i u zatvor, zauzeti strateske tacke u drzavi uz potporu Zapada i cao.
Čuj njega, a srbi iz Srbije i hrvati iz Hrvatske? Razmisli malo.
Kao Bošnjak volim Srbiju više 100 puta od ove podaničke vlasti u BiH
Da hoce mile da krene odma treba reagivat da se dejton ugasi i s njim nestaje rs🤲🙏
Ima neko dugme da se ugasi? Imaju narod na teritoriji, iza sebe Srbiju i Rusiju. Ako Zapad ništa ne učini, a neće, mi možemo ušima mahati.
Na ovu rečenicu treba obratiti pozornost jer u njoj se vidi cijeli taj sustav i pokušaj instaliranja neke priče oko uspostave tzv bošnjačke nacionalnosti, citiram, ono što je posebno zanimljivo, otužno, jadno jeste pokušaj da Bošnjake kao europski historijski narod ponovo svodi na muslimane čime vrijeđa kompletan kulturno-historijski autohtoni narod Bosne! Ako ovo nije protuustavna priča, jednom za svagda, NE POSTOJI BOSANSKA NACIJA!!
Medjunarodna moze vec sutra izglasati jedinstvenu bh policiju da se ugase napetosti i dijalog vrati razumu.
Sve je takođe urađeno u sprezi sa EU. Postavili su Trojku na vlast da se uvuku u g. Dodiku i spriječe snažniji otpor Bošnjaka, pa nema para za budžet Armije da nas se ostavi bez oružja, pa sad Vučić otvoreno pokazuje svoje pravo lice, a na svevlaškom Saboru će se praktično ujediniti, optužujući Bošnjake za propast Dejtona.
Zar je toliki problem paščetu vratiti istom mjerom i nazivati ga samo pravoslavac,ili posrbljeni pravoslavni bošnjanin.
BracaBosman345 ne nazvati pravoslavcem jer je to vjera nego nazvati pravim imenom-svetosavcem jer je to nešto kao sekta daleko od bilo kakve poznate vjere a u EU prepoznatljivo kao teroristička organizacija
Samo hapsit debelog i s Amerima to odraditi bez ispaljenog metka, a ako budu se riktali Šumari pa dužnost nam je sabiti ih!
I šta ćeš dobit? Shvati da 50% ljudi u ovoj državi je ne voli i neće i dalje voljeti.
Najveći krivac za ovo stanje je SDA koja je 20 godina saradjivala sa Dodikom na unistenju BiH
SDA je ranije bila kriva za mnoge stvari, a sad je ta ista SDA savršen izgovor za sve propuste trenutne nametnute političke strukture... tako se Vučić stalno vadi da je Srbija u problemu zbog prošle vlasti (a on već 11-12 godina vlada)
I covicem