Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivotom garantujem da su ovi gori od Dodika a to ce i pokazati samo ako dodju na vlast!!!
To se kaze svi su isti.
Nikada jer ovi su dovoljno nesposobni da stvaraju ovakve probleme i manipulisu tuzilastvom, sudovima, zakonima...dodik je upregao 20 savjetnika samo da smisljaju probleme i plivaju izmedju zakona.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi ste vi ista go**na. Svi bi spasavali manji entitet, a drzavu negirate. Naravno, politicko Sarajevo je za sve krivo, pa cak i vas "status" u Federaciji, a "politicka Banja Luka" je nepogresivi bedem svete zemlje
Činjenica je da s 4etnicima dijelimo državu jer ih mi prisiljavamo na to i zato ne znam šta nam smeta kad otvoreno kažu ko su, šta su... Bolje i to, nego prikriveno.
Gamad četnička hebo je dražo mrtvi
branila je ona i ono derle Stanivukovica a sad se i necuje da je ziv.
Dodik i ekipa ce biti uhapseni zbog rusenja Dejtona.Do jucer su imali sansu da se povuku.
U šupku Evrope, sve po starom!
Da Tito sad ustane iz groba, RS se spasiti ne može 😂
Svi ste vi isti …
Samo Ameri , naravno ako budu htijeli , mogu nametnuti sve zakonske i podzakonske Eu akte , i tako BiH uvesti u Eu i sve stanovnike spasiti od ovakve nacional-apardhejd politike koja vodi zemlju u bezdan i agoniju..,🤨🥴😡
eee koga ce ova sa zečijim usnama srušiti
Svi ste vi ista govna...Bolesnici ništa drugo. Štovatelji provjerenih zločinaca i koljača. Poremećeno pleme lojavo...
Vukan buduci presjednik jedinstvene BiH abd,glasamo svi iz FBiH
Svi su oni isti ili kao sto u New Yorku u Hrvatskoj dijaspori ima poslovica" ni mrtav srbin nevalja"😄
koliko bi svijet bio ljepsi bez srba..
I bez struje
jel i ti mislis da je Srebrenica tragedija ? Ako mislis , nema napretka .
Ne zna se ko je gori.. ovi ili Dodik..
Goreg po drzavu od Dodika nema. To je tvornica problema gdje je angazovao 20 savjetnika da izmisljaju probleme dok on sa djecom i kumovima pljacka i namjesta tendere.