Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ti si gora kao i stanivukovic od dode milion puta, kada bi dosla na vlast. Dosao je Drasko na vlast, vise se ne javlja nego pusi, pere, pegla
Je.a ih Lagumdzija.
dobro ih zigovo
Telefunkenu, nije ž već z. Zigovati je verzija šatrovačkog za nekulturnu riječ gu.z.i.ti
Pitam se da li se ova Trivićka nasmijala barem jednom u životu…nije lako biti četnički ideolog…
Sve isto u 5 deka.
Bravo, progledali vise i konacno...
Tako je
Pa tih tvojih sest clanova i ne vrede mnogo???
švraka nacionalisticka plave boje...
Isti ste svi vi u sumskoj
Stevandic se plasi krivicne odgovornosti za rat i crveni kombi, pa gura i dodu sa sobom u ambis. Cuj narodi ne mogu zajedno, kakva laz. Ne moze on vise izbjeci zatvor, pa se krije iza naroda i zeli da zakuha.
za ovu je mile che guevara
Za ovi je mile tupson
Očekujemo napade Ustašhkih terorista na ovu ženu jer nedaj bože da im Rvat Dodig izgubi i unuka ustašhkog kaplara Peje Cvijanović ko bi zastupao Pavelićeve potomke u Škutorlandu.
Evo tresemo se od dode u Federaciji ne možemo zaspat
Napravice ti vi svoj miting....sve je to u 5 deka
Nista napisali da je rekla da ce podrzati usvajanje Gideonovog izvjestaja.