Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dakle popisana stranka za BIH je izgubila i to jedno mjesto koje je pripalo Bosnjacima. SDP ili nasa stranka a SBIH i SDA neka flautaju dodiku karu.
Ma ne sekirajte se NATO-u ne treba ništa i niko ako nekog hoće za svoje meso, čak ni pristanak Države a kamoli njenih građana nije potreban.
Pipo konju glupavi. Koja li je tebe greska prirode izbacila na povrsinu planete hajvanu? Ili si pobjego iz ludare il si portparol SBIH?
@dosta.vise pa ovo je isto scenario ko kad je genocidas spiric plasiro svoju spijunku i neprijatelja BiH-e u Briselu sjecas le se prosle godine? Insistirat da se JAVNO izjasne svi politicki lideri i Sven o ovome?ko i Raffi i Visoki Predstavnik G-in Inzko? Ovo je vise neg skandalozno i sokantno?Svi politicki lideri trebaju da se izjasne o ovome! NO PASARAN! BiH4EVER!
Meni je od njene nacionalnosti bitnija cinjenica da ona nema nikakvih referenci zbog kojih bi bila na ovoj poziciji? Po kom osnovu je ona birana, ali i ostali clanovi? Ko ih je birao? Sta oni imaju u svom proslom radu sto ih kvalifikuje za ovaj rad?
HOCEMO ODGOVORE!!!!
Evo tihicev noz u ledja drzavi BiH-i! a i genocidasa spirica! Zasto jedan Bosnjak nije postavljen na ovom kljucnom mjestu?? Bosnjacki politicki lideri vise ste neg bijedni;svi ukupno! Ko je propoziro i odlucio da ona dobije OVAKVU vaznu funkciju?????? BiH4EVER!
Ovo je ona dodikova udaraljka jel tako??