Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haški tribunal će - prije ili poslije, na jedan ili drugi način - odraditi i dovršiti svoj posao. Bosansko-hercegovačko pravosuđe bi trebalo pokrenuti postupke oduzimanja nezakonito stećene imovine, koja je ogromna. O - gro - mna ! ( Mngo veća od one koju je bio nagomilao Sanader i slični ! )
Zar treba jos dokaza kako bi se dokazala krivica ovog ratnog zlocinca. Ja sam pun dokaza od gelera granate koju su ispalili napadaci na Sarajevo. Meni su ti dokazi dovoljni da znam kako se radi o zlocincu koji je napadao i gadjao civilne ciljeve.
I OVAJ TRIBUNAL MOZE KOMOTNO TRAZITI ODCJEPLJENJE I PRIPAJANJE RUSIJI
@GenocidnoKopile Rahmetli presjednik Alija Izetbegović dana nije proveo skrivajuči se od svega i svačega kao večina GENOCIDNIH "generala,oficira,pukovinka" žao mi je što koristim te nazive za te GENOCIDNE srpske monstrume.. Rahmetli Alija je sahranjen uz največe vojne pošasti kako dolikuje jednom presjedniku. Vaši generali su ubijani dok su bježali od razno raznih policija, vojski, bježali od svoje bagre koja ih je proganjala, umirali su na sudovima a prije dovođenja na sud bježali su 20 godina boga pitaj gdje i kako, mnogi su u zatvorima. Umjesto da staračke dane provode kod svojih kuca uz svoje porodice ti monstrumi su morali bježati i skrivati se kao pacovi doslovice kao pacovi i takva vam je vojska bila... Eto objasnih ti kopile tursko :)))
Aport pseto!Ima da ponovimo kurcoid!
@SMRDINSANJAR Ma vi ste svoje uradili i dokazali da ste šizofreni divljaci modernog doba, i to sto spominjes kurcoid je smiješno sama činjenica da je svaki treci smrdin impotentan ti govori dovoljno kakvi ste kao i muškarci a kao i ljudi nema se tu šta puno polemisati. Učinili ste genocid nikad se više nece ponoviti slijedeci put kad dodje "dobrocudni" smrdin komšija sa kalašom na vrata nečemo mu reci bujrum nego sasuti jedno dva-tri okvira u njega.... :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Jadan je svakako, baš jadno izgleda. Šta je proživio u životu?! Mrzio svoje komšije, ubijao, izdavao naređenja za genocid pa je posle kao največi miš i jadov bježao po šumama i skrivao se 20 godina proveo osvrcuci se preko ramena. Jadan ti je život ubico , Radovane genocidni monsturme želim ti dug život i tešku bolest......
Eno opet priča da su se oni branili... Tvrdoglava budaletina :)
Tvdoglavi, ti si jedan običan, retardirani magarac i psihijatrov pacijent. Učinili ste G E N O C I D - za to vam se sudi. Sudiće vam i "matica " Srbija, takođe za genocid. Možete praviti istoriju za sebe, za svijet te stranice se zatvaraju sa zatvaranjem tribunala i prenose na BiH. A istorija će biti svijetska, poznata kao genocidni dio iz doba 92-95 godina i iz genocida proizašla RS.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Zbog kršenja pravila i uslova korištenja komentara na portalu Klix.ba Vaš korisnički nalog je suspendovan trajno klix...*** vam onu majku svima...cuj blokirali me papci # tikvan !!!!!
Ne daj se predsjednice!
Ma yebeš njega više, kakav ba predsjednik, one je sve karijere završio, biće to jedna duuuuga doživotna robija i na kraju zatrpavanje negdje ispod kakve stabljike u privatnom dvorištu poput Slobe srpćeta ....
Jadan ti je predsjednik kad ne smije da prizna svoj zlocin..!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
naravno da je odbio, ima sasvim dovoljno dokaza da ga osudi, s novim dokazima bi samo produživali suđenje...
Nema pravde na ovom svijetu...sud, pravda i kazna za monstrume pripadaju samo Bogu...