Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i jesu retardirani majmuni svi od reda, a majmunica- jadna isfucana droljica, ne znam ko može poželiti da ovako nešto j... fuj.
eminajesu ti to sise ostale u mjaici
TREBA IH ODVEST U PIONIRSKU DOLINU I DOBRO ZATVORIT DA VIDE DJECA UMJETNIKE
nidje veze
IMA LI STA JACE OD OVIH SLIKA!!!! SVAKA CAST
Čuj zašto pored SDA,hahahahhaha.
Sta je Bosnjo sto se jedis, sto nas tako cudno gledis, zar ne vidis da smo isti, ruke,noge,glava,prsti, garavi smo ko majmuni , prave Bosnje GARAVUNI.
Ovo su blizi rodjaci SRB-IN-a ,realiste i stale rs ekipe ili bolje reci sa-x ekipe.
PA TI SI POLUPISMEN, MASHALA,,,
pa da ti oci ispadnu , GLUPANE JEDAN PRIMITIVNI,,
Prosetala Ferhadijom tri garava cuda, dva muslaca malo jaca,a jedan bez m.u.d.a, banane im u rukama valjda mjesto uda, ponosni su i prkosni nebu digli glavu, trci neno uzmi mashu pa im salij stravu.
pa rumenka skini se ti,pa nam ti pokazi:))
za ove koji ne znaju,evo link grupe na facebooku,tu mozete vidjeti sta je bodypaint i sta sve rade ovi mladi umjetnici.http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=497508367208#!/group.php?gid=62553220660&ref=ts
Tri majmuna prošetala Ferhadijom i Titovom Članovi grupe \"Color Crew\" u srijedu su na sarajevskim ulicama izveli zanimljiv performans. Naime, članovi grupe su oslikani kao majmuni ,,,,,,ITD STA CE IM ONO KAO MAJMUNI? I JESU MAJMUNI I TO ONI PRIMITIVNI,, PAZI OVE STO SE SKINULA U KOSTIM,, JA BI TO RAZUMIJELA DA IMA STA DA POKAZE,, KAKVA KOBILA
he,he,ja ću opet glasat za sda. da se zna!