Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nakon 7dugih godina pusteni su na slobodu i nije dokazano da su bili pripadnici neke teroristicke organizacije...... tuzno je to sto treba citavih 7godina da se dokaze ili jesi ili nisi. Uz boziju pomoc da svi nevini budu pusteni na slobodu. a svi oni koji imaju neki problem sa tim sto se neko opredjelio da bude musliman i vehabija nek pogledaju dobro ko su.....bice pitani zasto?
Ako su teroristi, zašto su ih pustili ???
Zahvalite se licno Silajdzicu, da ne kazem Siledziji naroda sto sopstvenog, sto ostalih.Cak ne misli da je \"odgovoran\". Svinja!
Hoce bit sexa kad se vrate kuci.ihiii
bio sam ovdje čitav rat oni su uvjek dobrodosli čak i ako ih ima yoš neka dođu bujrum,a vi idite u Evropu, srbi su oduvjek željeli u srbiju, hrvati u hrvatsku i svima nam dobro.
Nevjerovatno ! Ove teroriste odmah deportovati u Alzir !
ZA KOJU GODINU BIH CE BITI ALZIR A SVE MANJE BIH NA TO SE I IDE JER POSTO SE NEMOGU CETNICI USTASE I BALIJE SLOZITI OKO DRZAVE UZET CE JE NEKO KO CE DA VAM JEBE MAJKU SVIMA DO ZADNJEGA STOKO JEDNA NEPISMENA SMRDLJIVA !
eto ga bosnje, jos ce vas i ameri bombardovat. cudovista primitivna, neka, neka
a abc ga sisa,snazno...he he...kao i drug mu nepismeni, akademik...
hahah, idi se ubij, ucinit ces dobru stvar za covjecasntvo nebi trebali svakoga pustati da ostavljaju komentare! a ti Zivko Josilo si govno
@u kurac zaista si lik za kondom :]
@ Zivko Josilo pogledaj malo oko sebe, pogledaj one teroriste sto otvaraju one grupe po facebook-u, gori ste nego bilokoja mraka na ovom svijetu. A sad ste to opet svjetu pokazali...Tako nevredaj, prvo ispred svojih vrata pocisti.
@ akademik Citam tvoje komentare i pitam se dali ti imas i komadic normalnog mozga? Al sa zadnjim komentarom dobivam odgovor..
OSOBODIT TE NEDUŽNE LJUDE ODMAH!!! MAJKU LI VAM ČETNIČKO-FAŠISTIČKU NABIJEM NA KOLAC, A ZA KRARAĐIĆA - PIČIĆA POSTOJE 100%-TNI DOKAZI, PA GOVNO SE KOBAJAGI OSJAĆA \"NEVIN\"!!! JEST, NEVIN JE KARAĐIĆ U SMRDLJIVOM UHU, JER SAM GA JA LIČNO JEBO U ŠUPAK, GENOCIDNU MU MRTVU MAJKU-KURVU JEBEM!!! LJUDE BEZVEZE DRŽALI U LOGORU GVANTANAMO, KOJI SE MOŽE POREDITI JEDINO SA ČETNIČKO-SRPSKIM LOGORIMA SMRTI OD 1991 DO 1995. GODINE!!! ZATVARANJEM I MUČENJEM 5 NEDUŽNIH BOSANSKOHERCEGOVAČKIH DRŽAVLJANA, AMERIKA JE NAPRAVILA JEDNU OD NAJVEĆIH GLUPOSTI, JER TIME PRAVI BOMBAŠI-SAMOUBICE NALAZE NOVA OPRAVDANJA ZA NOVE NAPADE I SLOBODNO SE ŠEĆU SVIJETOM, KAO I NJIHOVE KOLEGE - RATKO MLADIĆ I OSTALI GENOCIDAŠI!!!
na treba te bradonje sve otjerati odakle su dosli mislim i na ove \"nase\" a i na cetnike