Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Platnena i ko hadžija, nit ko viri šta sam kupio nit vidi
@Onaj mali Takve te ne trebaju ni zanimat' ;)
Od tih para zaposliti u svakom gradu bar 10ak komunalnih redara , ali mladih ljudi ne starijih pa nece ovog nece onog , pa neka fino hodaju kraj rijeke Bosne i pucaju drakonske kazne svakom seljacini sto baca u Bosnu i slicno , nek ide i policajac sa njima ionako nista ne rade osim sto sjede po kaficima i kladionicama , pa da vidis kako se kasa puni , a smeca manje , jel smijesno je da u jednom Zepcu koje hoce da se zove grad covjek bez problema dode i sa mosta u centru grada opizdi vrecu
Šta u ovoj ,,šumi,, od BiH uspjeva osim ,,međeda,, imamo ih za izvoz ali nema potražnje, tako da nemamo ni od njih nikakve koristi. Ništa u ovoj vukojebini ne fercera. -Evo, banalan primjer, danas sam bila u Markalama (ne zelena pijaca) nego, sarajlije znaju kad se kaže Markale šta to znači. Ovo iz razloga što oni koji su se doselili u ovaj grad važe da polje poznaju Sarajevo od ovo malo starih građana, dakle u Markalama niegdje ali nigdje ne IZDAJU RAČUNE. Nigdje. U sred Sarajeva i ?????
Dobro je bar da te kese "tregerice" nisu radioaktivne, kao tone ovakvog i biološki opasnog materijala kojeg se zatrpava po Sarajevu i okolici.
Sad kad smo ovo procitali fino svi, apel na gradjane da nose cekere od kuce!!!!
potrošnju kesa smanjiti samo cijenom. plastičnu kesu naplaćivati 5 KM, u prelaznom periodu od 1 godine , a nakon toga zabraniti promet i prodaju kesa koje nisu bio razgradive i riješen problem.
Samo bacat kese po prirodi, rijekama, planinama, gradovima, pic materinama gdje god stignes. Jesam platio eko taksu kad sam kupio kesu znaci ima ko cistit. Brine se neko o tome.
A šta rade inspekcije ?
Inspekcije primaju mito od trgovackih lanaca.
Naći će narod lopovski i kese toliko tanke da su nevidljive. A što ne vudiš, ne plaćaš. A kad je narod lopov, što ne njegove vođe...
Platnene vrecice na zapadu poklanjaju da sacuvaju okolis ,a kod nas daj da zaradim pa bilo kako bilo.
Cekera zene,cekera
plastične kese treba još više naplaćivati ,na pola marke dići kesu pa će nam se vratiti kultura kupovine sa korpama i cekerima
pa šta
To je sve najnormalnije svugdje u svijetu! Barem ce biti manje kesa po granama korita rijeka!!!!!
zabraniti kese...........ionako su ruglo gdje god pogledam kese i plastika..........
...boga sigurno nema. da ga ima, mi bi ga izvarali. ko zadnjeg levata.