Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek´ naplacuju, ja svakako kad podjem u ducan ponesem sepet :-))
Pomislio bi čovjrk da si magare :)
...ništa...ladarom ravno na blagajnu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
"Sve se nema a kese se nosaju"
Bravo! Po hitnom postuku uzeti u razmatranje i otkup plastične ambalaže (flaša) po evropskom modelu. Dosta je više zagađivanja ovde države!
Ja kad idem u kupovinu ,sto mi u ruke stane to je to,... Potrosi sve pare
SMIJEŠNMO!! Kakav FON za okoliš federacije. To je samo jedan fond za uhljebiti sinove i kćerke foteljaša na platama po 2000 milje. A privatnicima opet nekakvi troškovi.
Pa hajde da uvedemo i papirne kese pa da probamo i zastititi ovu drzavu nam i okolinu,kad vec jedva na kraj izlazimo sa nacionalistima,mislim da sa ekologijom mozemo.
Pa vec naplacuju ima neki period. Znaci li to da su te pare zavrsavale u njihovim dzepovima?
Ceker je zakon ! :)
Dobro ste skontali, sa prošlim zakonom ste samo doveli do toga da se trgovci bogate naplačujući kese, a kese se i dalje bacaju. Trebali ste donijeti zakon da trgovci umjesto plastićnih kesa, pakuju kupljenu robu kupcima u papirne vrečice. Tako bi jedino štitili okolinu.
...majstore, svako, ali svako č i ć si pogrešno upotrijebio...svaka ćast :)
haha, ma znam commy, ali što kaže cellems zanio sam se
A kurtone baca gdje ko stigne, nema kazni, nema naknada... nije pošteno!
Bilo je i krajnje vrijeme, neka se i trgovcima naplaćuje ono na čemu oni masno zarađuju u poslednje vrijeme od nas građana. Svakako da bi uvođenje cekera ili papirnih kesa bilo najbolje rješenje
...1000 kesa 50km...a sad izračunaj cifru svega kupljenog u 1000 kesa...pa vidi tu "masnu zaradu" na kesama...i, ako je tako, prodavaj kese ispred trgovačkih centara, 3 komada 10 feninga, pa se obogati...
tacno commy nebi me cudili da se pojave sverceri kesama :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Briga me ,znam da heklam:)
hahhahha... nije valjda do te mjere došlo?
Biznis,biznis.sjedim, heklam i na zadnjoj stanici djaba kafa:))
Pa svakako da treba uvesti nekakve naknade jer tih kesa nema gdje nema.. .
Super je ovo, da hoce vratiti papirne kese... Kad su vec kod zastite okolisa, ne bi bilo lose da se rijesi problem zagadjenja Miljacke raznoraznim sr*njima.
kume izgore ti kesa
Sad će inspektori ići po radnjama i brojati kese... jee ahaaa :D