Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahaa Ode da se moli za titulu ! Ima Ferguson da mu se ukaze !
džaba si došao ni Gospa ti nece oprostitišto si Edina držao na klupi
Dobrodošao u naše Međugorje! Najveće katoličko hodočašće u Svijetu!
Bolje bi mu bilo da ode kod hodze u Visoko da mu skine zihre za 100 KM
Pošto je otišao u Međugorje a ne u Sarajevo kod velikog vođe on je izdajnik, želi osnovati treći i treba mu Komšić pizdica slomiti prste.
Trebao si otici do Nane Have sto jezikom lijeci, eno procitah u Expressu, mozda ti izlijeci mozak pa budes imao bolje taktike za titulu u Premijerligi.
Sta drugo reci osim da je hud MORON!
@Konjanik:Drzi se konja i jasi ;
pa pjevaj mancini: nema nema TITULE!!!
@ROKI koja si ti nepismena seljacina, interesujeme kako si savlada tipkanje na racunalu ili leptopu, gdje ti nadje da ti je Isus musliman kad svi znaju da je rodjen kao Zidov i normalno je da je bio i obrezan, Drugo dali je tebi jasno da je islam nastao tek 500.godina poslje Isusova rodjenja, ima tu jos dosta sto sta bih ti trebao nauciti ali ti si jednostavno glup covjek da bih bilo sto shvatio..
dosao da vidi ima li spasa za kloca i moze li ga prevesti na krscanstvo
gospa, ne gospa, od prvenstva nema nista. Kad ferguson zagrize, ne popusta.
mozda mu se ukaze Dzeko
eto skutori nek je i vama neko dosao, pa makar i sugavi mancini
sutra
DOĆI ĆE DAN...........
ni Marija mu ne moze pomoci ;-)