Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mlade a udaraju se haha
jel ovo bas nes jeftino, ili mi se cini? koliko je u sarajevu? sta im treba od dokumenata kao maloljetnicama
Također 100 KM, od dokumenata treba samo zdravstvena knjižica. Ako su mlađe od 18 godina, treba i pristanak roditelja.
NEMA OPRAVDANJA,BILA SU I TEZA VREMENA,BILE SU MNOGO BROJNE PORODICE,PO 10 I VISE DJECE I SVI SU PREZIVJELI I POSTALI PRAVI LJUDI I OFORMILI VLASTITE PORODICE.OVO STO SE DANAS DESAVA JE SEBICNOST I MALODUSNOST. GLAVNI UZROK OVAKVOM STANJU JE VJESTACKO DIZANJE ZIVOTNOG STANDARDA.
@@mko PSOVKE SU PRAZNE RIJECI FRUSTRIRANIH OSOBA.SAMO HRABRI ISTINI GLEDAJU U OCI.
@ilumbuntovnik. Ne radi se samo o ljudima u braku. Tu su i osobe u vanbračnim tj. predbračnim seksom i lošim seksualnim navikama.
"Nespremne za materinstvo" u prevodu jebu se s kim stignu a da ne trepnu ni na sekund da si pomisle kako bi mogle sprijeciti nezeljenu trudnocu!? I elem "slucajno" zatrudne jer on se kune da je "izvadio" na vrijeme.
Nek se igraju mladi.
Sve je to do nekog modernog odgoja.Najviše krivim roditelje kada se djeci sve popušta..
Ovo Trebinje sve više primiče zapadu, em aerodrom em abortusti kod maloljetnica...
Ništa čudno kad je eto abortus skoro jeftiniji od pakiranja kurtona (kondoma, što bi rekli) ..!!!
...interesantna koincidencija. porastom stope religioznosti balkanskih plemena naporedo raste i stopa kriminala, korupcije, nezaposlenosti i maloljetničkih abortusa. neko laže. il vjerni puk, il nevjerna statistika.
...da. kao što iznadprosječan količina padavina, ne znači nužno i poplavu. ponekad.
commie,ne bulazni,prijatelju !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)