Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@misao, stvarno mi je zao to sto ti se desilo - znam da ne zelis to prihvatit ali i ti si zrtva SRPSKOG NACIZMA. zasto to kazem ? Da je srpska vlada u Beogradu isla metodom razgovora u rjesavanju problema a ne metodom spaljene zemlje radi formiranja saveza srpskih drzava - na drugim mjestima bi gradjani Srbije bili vise postovani. Ali kako postovat grajane koji se raduju to sto je na pola BIH protjerano ne-srpsko stanovnistvo, koji su bacali cvijece na tenkove koji su odlazili bombardirat vukovar ili slavljenjem osvete nad Turcima u Srebrenici ? Licno nikad takve necu postovat. Nisam Hrvat (licno mislim da je skroz bezze pripadat bilo kome ili bilo cemu) , ali zaista postujem Hrvatsku politiku u zadnjih desetak godina.
GOSPODINE PREDSJEDNICE MESICU, HVALA VAM VELIKA I VELIKI POZDRAV IZ BOSNE I HERCEGOVINE!!!
Ovo mi lici da ce biti zaajednicka savezna OLUJA Hrvatske i Bosne protiv Genocidasa.Mile Kitko vi cete se odvojiti od Bosne zauvijek samo sto to necete saznati nikada.Bosanske Gazije ce da pragaze ovaj korov Genocidni.Bosna ce biti duboko preorana,mnoga smrdljiva furda zaorana. Hvala Msicu Veliki Bosanski Prijatelju Bosna ce te pamtiti zaauvijek .Savez Bosne i Hrvatske sa zajednickom granicom na Drini je interes i Hrvatske drzave i Hrvata.Septicka Smrdija nece nikada preci drinu a domaci genocidasi mogu samo zavrsiti zauvijek u Savi i Drini a mnogi i ispod preorane Bosanske zemlje .
MISAO, ZAO MI JE TVOG PEZOA, VALJDA JE BIO OSIGURAN A IAKO NIJE SIGURAN SAM DA DRZAVA HRVATSKA U TIM SLUCAJEVIMA REFUNDIRA STETU STRANOM DRZAVLJANINU. iNCIDENT SE NIJE DESIO ZATO STO NEKO IMA NESTO PROTIV TEBE LICNO ILI SLOVACKOG NARODA. aKO TI JE TO POTREBNO CRTATI ONDA SI PRILICNO POGLUP I ZASLUZIO SI ONDA I BATINE. pROBLEM SU BILE OCIGLEDNO SRBIJANSKE TABLICE. NE OPRAVDAVAM NIPOSTO ALI ZNAM DA KAD SE SLICNO DESI HRVATSKIM GRADJANIMA TAMO, OD ODSTETE MOGU SAMO KURCINU DOBITI I JOS CE DOBRO PROCI AKO IH NE IZBATINAJU U POLICIJSKOJ STANICI. PRIMJERA JE BEZBROJ I HRV.GRADJANI SU NAUCILI LEKCIJU PA TAMO VISE I NE IDU. kO PAK ODE, TO MU DODJE KAO NEKI SAFARI U NEKOJ SAVANI PREPUNOJ LAVOVA I TIGROVA. aKO PREZIVI, TREBA GA SAMO PO POVRATKU DOBRO NATUMEZATI CISTO ONAKO REDA RADI.
@boom boom! Ja sam Slovak iz Zrenjanina pa su mi pre dve godine u Zadru izlupali auto pezo! Osim sporta i svog zanata me nista drugo nikad nije zanimalo! Incident je zaveden! Proslog meseca su pretukli makedonca!...Sada zivim u inostranstvu a takve vesti daleko stizu! Kao Slovak iz Srbije uverio sam se u \"frendly croaciju\"!
beogradu treba jasno uputiti poruku da srpski nacional fasizam vise niko ne zeli da trpi. U svakom slucaju nacisticku vladu RS-a treba izolirat i ekonomski i politicki i na sve moguce nacine. zbog cega ne-srbi da hodaju spustene glave i zbog cega u 21 stoljecu da se nove generacije odgajaju na nacional socijalizmu. zar niko nista nije naucio iz svih ratova ? Sto se tice Mesica, svaka cast to je ljudina.
BRAVO CARE
@Jeremy! Pa dobro,ja sam samo upitao da li si zensko? Da budem iskren,osecam nekakvu \"hemiju\" izmedju nas!
Vi ste uvijek voljeli strane vladare, da vam neko drugi kroji sudbinu bježali pod tuđe skute.
Voljela bi da je Predsjednik BiH Stjepan Mesić
\"BiH je uvijek bila jedan entitet, nikakve autonomije u sklopu BiH nije bilo\" Svaka čast Stipe!
ne mogu da verujem da neko toliki slepac i necovek. jel prica o tom koliko je Srba proterano iz HR i sta poduzima? Nikada ni reci. RS postoji, a on nema pravo da se mesa unutar BiH. Fasist.Medjuostalom doprineo je mnogo cemu da BiH destabilizuje i sada navodno ispravlja, ali zna da gubi bitku i uticaj.
Ajde Stipice teraj se u 3 PM !
Ova tikva je bila protiv stvaranja REPUBLIKE SRPSKE a vidi sad.Ko tebe pita ista?
@kreten: to nije pitanje, glupane! da bi nesto \"pitanjem\" se nazvalo, ne treba da je izjavna recenica nego bas PITANJE. kapiras? mama ti nije bila tako frustrirana kao ti. svakakvih kretena na www.