Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAPOKON NEŠTO NORMALNO, SRETAN PRAZNIK SVIMA KOJI SLAVE
Napravite vi negdje opstenarodno veselje pa cete vidjeti da je narod zato da se skupa zivi,a ovi politicari samo nas zavadjaju radi fotelja.
Aferim Kebo,tako treba,komsija je preci nego iko.To vazi isto i za onaj drugi entitet.Mogu misliti sto je bilo lijepo i prijatno sjediti u hladovini onog naseg Hercegovackog podneblja.Ahhhh sto sam je se zazelio poodavna.Sretan Vaskrs kao i Uskrs svima koji ga slave u nasoj Hercegovini a bogami i u Bosni.MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA...
Namjera je više nego dobra ali od tog praznik mi se diže kosa na glavi. Radije nemoj čestitati ili resi sretan Uskrs (srećan Vaskrs) Ja svojim prijateljima muslimanima Bajram čestitam s Bajram Šerif Mubarek Olsun, a ne sa sretan praznik. Iz poštovanja prema prijateljima sam se informirao kako se to čestita i ja tako čestitam. To se zove uvažavanje i poštovanje, a sretan praznik mačku o rep okačite.
Nije u tome stvar rodjo. Stvar je u tome sto svi sad nabi.ja.ju na nos svima s.r.e.b.r.e.n.i.c.u. a niko ne spomi.nje. J:a:s:e:n:o:v:a:c. Druga stvar, nemoj me zasmijavat molim te da je tamo bilo Bo:s:nj:a:ka. Treca stvar, dodji kuci pa budi rodo.ljub.
A kada su se tucali JAJIMA ? Prije ili poslije kafe ?
Za Jasenovac pitaj bracu Hrvate !? Koliko ja znam u Jasenovcu su stradali i lijevo orijentisani Bosnjaci !
za@Seju, bolan Sejo-dodji mi na jaja ,vidis li kako je Gos.Kebo dosao Vladiki Grigoriju !
A gdje ti je J:a:s:e:n:o:v:a:c, je li Danac?
Koje prazne price ! Nas BOSNJAKE su te komsijske prijeratne \" kave\" kostale krvave Omarske, Keraterma , Manjace, planskog Genocida u Srebrenici i ostali ini stratista. Skoro Milion Bosnjaka je protjerano od bivsih kahveli komsija. Sorry ali BEZ \"KOMASIJSKE KAVE \" !
Pozdravljam ovu gestu. Raja zelim Vam sretan Uskrs/Hristos Vaskrse, da provedete blgdane u miru, sreci i blagostanju!
A sta je sa RAKIJOM?
CESTITAJTE USKRS/VASKRS LJUDIMA KOJI DANAS SLAVE ! SRAMITE SE!
A umene stari 350 maraka penzije. Cjeli zivot radio i dva rata prosao. ALI NEKA!
HRISTOS VASKRSE !!! SRETAN USKRS !!! SVIM PRAVOSLAVNIM I KATOLIČKIM VJERNICIMA U BIH ISKRENE ČESTITKE POVODOM NAJRADOSNIJEG HRIŠĆANSKOG PRAZNIKA . NEKA SVI DOŽIVE RADOST HRISTA U SEBI... SVE NAJBOLJE !!!
Odnesi koji milion i Kačavendi, priča se da je srušio šest bošnjačkih kuća u Bjeljini (centar) i da na 6 dunuma gradi veleposjed! E a mogo bi i nemanji kusturici koji odnijeti na Mokru goru i on nešto gradi.
Sa 1,5 mil.KM ; koliko bi se moglo izgraditi kuća povratnicima ili onima koji su još uvijek u kolektivnim centrima/logorima?