Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOSNA OASTAJE BOSNA MA STA NEKI RADILI I KROJILI. KROZ VIJEKOVE SE MIJENJALI NAZIVI ULICA GRADOVA I STO JOS SVEGA. KAMEN OSTAJE KAMEN DRVO OSTAJE DRVO A BOSNA I HERCEGOVINA OSTAJE TO STO JEST POD TIM IMENOM JE RODJENA I KAPAK. NAZALOST I SRBA I MUSLIMANA I HRVATA NEDA SVIJET VISE ZAJEBAVANJA NA TLU BIH. MALO IH NAVEDU NA TANAK LED A POSLIJE IH ZAJEBAVAJU K\'O DIJETE NA SARENU LAŽ.
A de se pripojite Kurdistanu tamo bi vam bilo po na lepse pa se onda pripojite na donju pipu kukulele bre kakva romantika :)))
Ovi srbi nemaju kad spavati od silne mrznje,do podne mrze i sebe! Srbi,samo vi mrzite niko vam to nebrani,vi ste i statisticki najpoganiji narod!
@OBILIĆ e tvoja mi je keva rekla da je bolje karam i od tebe i od tate...
imal para negdje,treba živjeti.ima i bosne i srbije i biće ih i poslije nas.a i ovako fini budala ko ovde nikad neće nestati.
ADMIN Krajnje vrijeme je da se uvede registracija komentatora. Sve one koji ostavljaju komentare uvrjedljivog sadrzaja identifikovati i prijaviti Policiji!
Al se bre bijem ,razbicu vam sve monahe kao sto sam Arterija,Kurterija Pedertija u Gracanici Monah Jeremija
I u kopiranju tur.ske kulture smo najbolji...
KEVA MI KAŽE DA JE KARAM BOLJE OD TATE...
Ali zato je nase dostignuce kad je seljakluk i GENOCID u pitanju.......bez premca.....nema nam brajko ravnih.......
Kosovo republika, odose manastiri, pravimo od njih javne kuce :D
Balidzani imate na slici dvije zastave... lijevu i desnu trobojku, pa birajte!!!
Pusim obrezane besplatno.....a volim i njihove nikove.....ovaj pravi patriot me privlaci.....volio bi mu ga posisati.........onako pravo !!!!
Pa kad bi tvoja familija tu dostignocu od nas preuzela, vi danas nebih bili tako smeđi u licu
Gdje su sad onih 600 Policajaca?Gdje je sad Barasanin,gdje su sad 60 minuta i ostali ostapleri...