Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ice Age u Sarajevu :D
ne s.e.ri narode nego se rekreiraj bagro lijena
LJUDIIIIIIIIII, pa nije vam kriv GRAS što ne može saobraćaj da se odvija normalno,šta treba platite 2 KM penzijske i 16 KM studentske, i hoćete sve pogodnosti ko da ste u limuzin.Neki zaista umišljaju da su iz Pariza, a ne sa padinskih dijelova grada gdje čovjek ne može da pješači, a kamoli da se vozi. Najsmješniji mi je komentar ja sam platila/o kartu, a jednom nije tramvaj saobraćao.Kad sam ja studirao karta je bila 33 KM, i bila mi je skupa, ali skuplje bi mi bilo da sam odvajao za recimo taxi. Svima koji misle da za 16 KM,ako se ne varam,imaju PRIVILEGIJE i trebaju da dobiju ugođaj ko u biznis klasi,onda nek se ne voze tim prevoznim sredstvima nego nek uzmu usluge TAXI službe.
Dobro si ti uštimao da komentiraš vijest u 15:47 kad je dobar dio radnog naroda na poslu ili kreće sa posla po ovoj elementarnoj nepogodi. Gras ne čisti snijeg,a vozi koliko može,i kao trebao bi voziti nesmetano,pored ovolikog čemera na cestama. Istina je jedna:Tvoja faca nije iznijela nos ni na prozor danas da ustanovi kako je hodati po ovom užasu.
GRAS JE GRAS pa vi pričajte šta hoćete -.-\'
Svima smeta gras, sad kad ulice nisu ciste opet gras niko ne kaze za rad gdje su tolike masine da ociste ove ulice. Ne mozes narodu ugoditi nikako
Sta nam radi ovaj Dodik... pu pu pu
NE RADE I TROLEJBUSI
onaj ko je danas izlazio,vidio je u kojim k o l i c i n a m a snijeg pada.nije rad mogao \"osvojiti\" toliku kolicinu .nije kriv gras-ljudi su se trudili.a nina,ako nisi izasla vani,pogledaj bar kroz prozor koliko se reljef tvoje okoline promijenio. samo se nadam da ce biti proglasena elementarna nepogoda, jer ne znam kako drugo nazvati kombinaciju ove temterature i kolicina padavina.
Ovo A.llah rješava problem sa psima lutalicama, kad već vlast neće. Ne mogu ni oni preživjeti ove minuse i glad
Kupujem taj kupon, a malo malo ne radi tramvaj, pa mi ne radi kombi... Ma nezz ni sto ga kupujem, kad ga vise ne koristim nego sto koristim :///
Snjeg je opet, snjezana...
UNSA cekamo obavjestenje ? ? ? ne moze se ucit po ovakvom vremenu ! ! :)
Pazi novinara i teksta: -Tramvajski saobraćaj proradio je \"OKO NEŠTO PRIJE\" 16.00 sati....- hahahahaha....
pa da je drzava kako treba,nebi se ni ovo desavalo,cuj jedan metar snijega padne i blokada grada,ccc.I ovo ima rijesenje,fino u sine ugraditi grijace za ovakve situacije :)
i opet GRAS kriv jel ? cc
Hajde kurrvo ni izašla danas iz kuće nisi,nije ti ni trebao tramvaj.