Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako laže frajko iz Toplana, na Alipasinu nema grijanja, ledeni radijatori...
Na dobrinji 3 radijatori rade, medjutim na Otoci, tacnije gradacacka ne rade...
Kod mene na poljinama kamin gori evo već 3 dana neprestano, Zlatko naručio nekih klada i balvana a ovi iz Sarajevošuma istresli više nego smo tražili, ne znam što se ovi podanici i građanstvo toliko buni, u čemu je problem.
Komitet SDPa Sarajevo je odlučio da uključi grijanje u četvrtak popodne jer se u petak očekuje 25 stepeni. 5 dana je bilo oko nule ali nema veze. Smrt fašizmu, za domovinu sa tiiiiiitom, Država za Drugove i Drugarice.
Ja dok ne zaprdim nećete se ni ugrijati drugovi i drugarice. Niste ništa bolje ni zaslužili.
i u grbavičkoj hladni radijatori. NEMA GRIJANJA. kakva je to selekcija??? nekome pustim, nekome ne????
I u Dobrinji hladni radijatori.
Ma.mu im j.3.bem, ukljucili su grijanje nakon 4 dana zime i kad je temperatura skocila na 10 stepeni.:P
Zašto plaćamo grijanje kad treba čekati odluku gu-zonja da me zagriju??? Oni meni prc 80 KM svaki mjesec a otišlo mi struje u ova dva dana koliko hoćeš. Ima da vas tužim - platićete mi sve račune. I nalaze od doktora ću da vam donesem i lijekove ćete mi platiti. Dosta je bilo više javašluka i nerada. Ja da plaćam a guz-onje odlučuju. Trebam li ih pitati kad ću u halu ili kad da jedem????
zar vama Budnjo nije od termi razveo grijanje ;)
na Ilidzi ga nema poz toplanama ;)
pohvalno, a mogli ste i prije. nista vam ne bi bilo.