Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uprkos hiljadama posmrtnih ostataka nesrba pronađenih širom onoga što se sada naziva RS, ovim šumnjacima iz Šumske, a naročito tamošnjim političarima to još uvijek nije dovoljno da priznaju da je na ovom području počinjen genocid nad Bošnjacima, da su počinjeni najstrašniji zločini u Evropi nakon WWII, da je potpuno izmijenjena etnička slika stanovništva etničkim čišćenjem, te da je njihova voljena republika nastala na krvi, kostima, kricima, lomačama i patnji hiljada onih koji su bili žrtve izopačenog i bolesnog plana ujedinjenja svih "srpskih zemalja", a njihov jedini grijeh je bio taj što su se monstrumima našli na putu ostvarenja tog bestijalnog cilja i zato što su se zvali drugačije i molili se drugom bogu.
kad kazu da nije bilo genocida kad kazu da nisu ubijali kad kazu da nisu silovali kad kazu da nisu protjerivali kad kazu da nisu palili kad kazu da nisu klali kad kazu da nisu rusili kad kazu da sHumska nije zasnovana na genocidu i zlocinu Mamu li vam smrdljivu. gdje god se okrenes u manjem sHumskom entitetu, stanes na necije kosti.. pa *** li vam materina usljiva!!
:/
Tako su ugradjeni temelji genocidne tvorevine,koju Mile Ronhil naziva voljom srpskog naroda !
ovo je samo za ono..... no coment.... da poludis
Ne brinite se Bosnjaci i vasi su ubijali i ova Bosna je stvorena ubijanjem neduznog srpskog stanovnistva...Necemo ni mi vama isto zaboraviti nikad to,nastaviti dalje da ali zaboraviti nikad...A da ne spominjem mudzahedine vasu bracu koji gdje upanu tu vise ni kokoske ne ostanu zive a kamoli ljudi...
Dobro. Jesil' ti normalan ?
gdje su te grobnice koje su mudzahedini punili ili punili pa prebacivali kako bi zataskali zlocine?hajde momcino googlaj malo.
i dalje imaju ljudi koji zagovaraju multietničnost i zajedništvo, evo ovo je rezultat 45 godina "ljubavi".....
ovu su grobnicu kopali na 10 metara i primarna je, znaci bili su poprilicno sigurni da nece biti nadjena. sta je jos sa sekundarnim grobnicama, gdje su kosi plitko kopane pa su prebacivali na druge lokacije, pokusavali bolje maskirati, itd. sve jako nevino i sasvim slucajno, nisu oni htjeli
*kosti
TUGA I VELIKA NEPRVDA !!! ...Kako kazu politicari iz MANJEG ENTITETA da je u Sarajevu bilo 189 logora za srbe i da ih je pobijeno preko 10.000 .....PA GDJE SU TE TOLIKE VLASKE KOSTI otac vas cetnicki yebo'....!!!!
evo taman coek razmislja o nekom suzivotu,toleranciji,okretanju ka buducnosti,da se ne osvrces u proslost, A PUUU EBEM VAM m..ku cetnicku,dabogda vas svaki jecaj od stradalog proganjao i na ovom i na onom svijetu
Prije svega ispričavam se svima što na ovaj način zaokupljam vašu pozornost. Mjesečno zarađujem oko 50 - 100 $ na način da gledam reklame i ispunjavam ankete. Nema trikova, nije nikakva „navlakuša“, jedino što zahtjeva od vas je da poznajete osnove engleskog jezika i imate dnevno oko sat vremena viška. Mislim kako svima dobro dođe oko 500 kn svaki mjesec dodatno. Ovdje se možete BESPLATNO registrirati: http://www.clixsense.com/?4986151 Hvala vam na strpljenju, nadam se da ćete se pronaći u ovome! :)
Ispričam ti se materi! Kako te nije stid,?
@Gaetano 100% u pravu a onaj dvojac šo su se nakačili mogu mi ga pofafati ,i sada bi oni da se osamostale,masovnim progonima,ubistvima,genocidom nastalom tvorevinom???Možda je ona Jelena prva koja je skontala ali samo možda?
ona šo svaki dan sa kartonom na glavi u sred Prijedora stoji na trgu i šuti
Naime, radi se o istoj grobnici, koju su pronašli odavno, ali je ovo stoti naslov o njoj! Samo radi dizanja tenzija..... A što balijsko sarajevo leži na kostima srba, to nikoga ne interesuje. Ali će doći vrijeme i za to, da se zna koja su zvjerstva muslimani radili nad sarajevskim srbima!
šta je četniče ne možeš podnijeti istinu, znam, znam, istina je bolna, ali se ne može sakriti.
@ ilija_stanic Je li stvarno vjerujes da postoje grobnice u Sarajevu? Je li stvarno vjerujes da su u njima srpska djeca koju su bacali lavovima u pionirskoj dolini? Je li stvarno vjerujes u slicne price tzv. srpske propagande uprkos cinjenici da ni jedna grobnica u Sarajevu i okolini do sada nije pronadjena?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Allah rahmetile i pocivajte u miru dragi Bosnaci. AkoBogda na boljem ste mjestu, ovaj zivot i ovakva desavanja jeste mucenje!
Sve ove zločine i zvjerstva nije mogla uraditi šačica ljudi, možda ih je mogla isplanirati, a ti koji su planirali i komandovali danas su u Hagu ili u zatvorima. Problem je sa stotinama, da ne kažem hiljadama neposrednih izvršilaca, egzekutora ovih pokolja, koji se još slobodno šeću istim tim mjestima u kojima su vršena čišćenja i protjerivanja, a koji nažalost danas sasvim normalno rade u državnim institucijama (SIPA, OSA, Granična policija BiH, Oružane snage), i koje niko ne pita o njihovoj prošlosti niti ulozi u ratu. To je ono što je najžalosnije, mi nismo sproveli svojevrsnu "denacifikaciju", kakva je sprovedena u okupiranoj Njemačkoj nakon WWII, a bojim se da je nikada nećemo ni sprovesti. Pa dovoljno je samo pogledati izvještaj NS RS-a, dakle njihove institucije koji govori o hiljadama onih koji su učestvovali u genocidu u Srebrenici. I opet nikom ništa. :((
Pravnik sam po struci, i vjerujem u princip individualne krivice, ali ta individualna krivica je na plećima više hiljada pojedinaca koji su bili pripadnici vojske RS-a i MUP-a RS-a, kao i drugih paravojnih formacija koji su vršili ove zločine u toku rata, a po naređenju onih koji su u Hagu ili Sudu BiH odgovarali i još uvijek odgovaraju na osnovu komandne odgovornosti. Smatram da ne postoji krivica cijelog naroda, ali da se narod jednom mora distancirati od zločina koji su činjeni u njegovo ime, to mora, mora doći do katarze i prihvatanja činjenica i istine, inače se i narod poistovjećuje sa zločincima i zločinima koji su činjeni u njegovo ime. Uvijek sam govorio da nisu svi Nijemci bili nacisti, isto tako nisu ni svi Srbi bili četnici, ali su svi četnici bili Srbi.
Tu se slažem u potpunosti s tobom, ali bojim se da mi nećemo nikada dočekati srpskog Willyja Brandta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opet će biti od svrba: To su se oni sami poubijali i sami zakopali !
Ma ja, to su vjerovatno došli Turci direkt iz Anadolije da pomognu u zakopavanju ovih Bošnjaka koji su počinili masovno samoubistvo zbog masovne histerije. Koji su to bolesnici mati mila. :(