Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A to što Denis i Denisi zapošljava 100 radnika i svi nose dnevnice kuci to ništa. Koja smo mi stoka ljubomorna.
Pa kad cu se naspavat
Notorni lazov Stojnic ce uzeti lovu sarajlicama i opet nazad u Njemacku kod frendova cetnickih vojvoda koji zive u Frankfurtu. E Sarajevo drago sto vam olos radi pa gdje ima jos da covjek postavi stolice na glavnu cestu i uzima pare i to bez fiskalnog racuna. I tu na tri metra stoje specijalci i nikom nista. Kao ono niko ne ometa saobracaj to je ok da su stolice na sredini ceste. Koje je to ruglo i sramota.
A što Denis zapošljava 100 radnika j... to jelde.
@mahalac1 Nemoj da seres je..o te Denis lazov svaka druga mu je laz. Danas UFC sutra Bellator prekosutra bio ranjen u ratu. On je prvo nula kao covjek a kao mma borac je nize od nule ubio ga Valasquez ko vola u kupusu. Kaze lik dobio sam na parteru 68 udaraca u glavu i nisam nokautiran ojjjjj zemljo otvori se. Zaposlio 100 radnika pa Klas ih toliko nema.Zasto lazes? Sve sto ima zaposleno je na crno i goli olos koji vara i goste i njega a fiskalne racune nikad ne izdaje. Istina boli.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sarajevo Film Festival iz godine u godinu dno dna, lažna elita hoda po crvenom tepihu,prave se zvijezde a 0 su. Gledam slike na klixu nightlifeu svaka djevojka polugola, drže cigaretu ili čaše u kojima je alkohol, izbacile grudi na ``izvolte``, mnoge se nabacuju momcima i uvaljuju ne bi li dobile koje piće džaba. Momci polupijani, sa torbicama, obučeni kao da su na uličnu tuči krenuli a neki poznati kafić, propadaju generacije propadaju sve, brinem se kako ćemo naći osobu za sebe i oženiti je?
Ima li ista da vam valja na ovom svijetu papcine jedne one povrsne?!
@Vicious kakve veze ima članak sa filmovima? ja ti kažem kakva je situacija vani
A hoću li kao pješak moći koristiti pješačku traku ispred kafića Denisa Stojnića ili ću i dalje morati ići cestom?
za vatromet zaduženi Spahovići, Delalić i ostala ekipa :D