Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek zađu po garažama tržnih centara, u BCC-u, Halilovići, na invalidskim mjestima pored vrata sve Poršeji parkirani, valjda je preuska ona elevator traka da uđe s njom u centar.
Ti očigledno ne razlikuješ Privatni i javni parking. Tom logikom ispred svoje kuće iscrtaj invalidski parking i čekaj da ti policija napise kaznu na tvojoj zemlji. Papanski jest to sto rade, al druze ti ne znas sta pricas
Kako smo grozan narod mi, koliki debil moras biti i toliko samo opcinjen samim sobom i brinuti samo za sopstvenu guzicu i komfor da ovo uradis?
I treba
Podržavam taj zakon o parkiranjima, ali šta reći ili kad će biti tema stajanje na sred ceste sa svečetiri žmigavca ovi ugrožavaju saobraćaj a na parkingu ne. Niko nije spreman ostaviti auto na parkingu nego svi stanu pred trgovinama, kafićima …
Pa frajeru kad mu već uzimaš parkirno mjesto zašto mu ne uzmeš i invaliditet...
U ovoj drzavi,dok se ne pocne po dzepu udarat,nema fajde od zakona. Samo novcanik
To rade bahati dijasporci,imao sasm priliku svadja ti s esejdnim smradom iz Danske zvao sam policiju i oderali su ga ko konja netreba ih samo kaznjavati nego zvati pauka i pravac most na Ciglanama pa nek onda lupa glavo,vani nesmiju pogledati na ta mjesta koja su predviodjena za ivalidske osobe akamo li parkirati.
stoka
@Fishek7---nije stoka bolje im odgovara djubrad smdljiva.
Moze to bolje
Samo ispred novog binga na miljacki svaki dan parkiraju na invalidska mjesta papci
Invalid si čim parkiras na mjesto za invalide. Ako nisi slijep care onda si dobro udaren, kada vec parkiras namjerno. Svejedno, trk u nadleznu instituciju, izvadi papire, zalijepi oznaku i parkiraj ko hadžija.
Ebo vas kazna od 20KM, za ovo minimalno 200 pa nek se parkiraju
Kad bi u Tuzli poceli kaznjavat, bili bi svjetski prvaci
Koliko bezosjecajan i pokvaren moraš bit
Koji primitivizam, koja neljudskost, i čudimo se što je loše, kakav narod, takva i vlast.