Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zivjela vlada
Staro pravilo politike. Vrhuska koja se zeli zadrzati na vlasti nikada nece ulagati u skolstvo, niti ce poraditi na zaposlavanju, osiguravajuci na taj nacin sebi biracku masu onih kojima se najlakse moze manipulirati.
Jaro na birou sklepa petero-sestoro sve jedno drugom do uha i onda heljppp... Ama otresi ga ponekad i na suho majka mu stara dosta je gladnih i ovako.
Nije to bas tako tako kako ti kazes. Potrebna je jedna cvrsta ruka da stegne, zbajbuci lopove i nadripoliticare. Ali, ta ruka bi morala biti postena dusa. Ima u bosanskom narodu i dobrog potencijala.
Nek im izdvajaju babo i majka koji su ih pravili, a ne država.I
tražili ste - gledajte...
Da nisi ti taj pametniji?
Vrijeme je da se odustane. Tu drzavu treba proglasiti protektoratom i pripojiti je nekome. Ovo je samo patnja i rastezanje muke. Dokazano je da je bosanski covjek umno ne-razvijen i treba lijecenje. Do tog trenutka, dati drzavu pametnima.