Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izetbegović, Tuđman i Milošević nisu nikada mogli ni da pljunu Titu pod prozor, a o gradnji fakulteta, tvornica i ovakvih stvari su mogli samo da sanjaju. A ovo je sramota u šta se je ova vila pretvorila, sramota !
Sto sramota?
" U sta se pretvorila ? " Da znas da se ova Vila skoro bila prodala igračima Katra, koji su kontali praviti sportsko rekreacioni centar, al' kad se pročulo za to, napravljena je zadruga za Titine ostavštine, tako da je sve blokirano. Naravno sad to sve propada niko nista. Makar da se napravi spomen obilježje Titi, al' ni to nece :/
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...da namo stvarati kako znamo uništavati, gdje bi nam kraj bio...
Pričaj mi o Jugoslaviji brate moj, pričaj nama mladim ljudima o tim sretnim vremenima.
Da, o sretnim vremenima kada se živjelo na kredit koji danas mi plaćamo. A mi ćemo to prepričavati onima koji će vračati naše kredite...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Cuj napusteni psi.Malo neobican izraz.
jasno pise: nakon napada Armije RBIH...
Najbolji pokazatelj kako je dobro biti politicar i lider. Uvijek se radilo o iskljucivo vlastitim interesima a ne o interesima gradjana. Tu ni Tito nije bio nista drukciji. Jedina distinkcija ja u obimu pljacke naroda i koliko se narodu mrvica ostavi. Ovi danas ne ostavljaju nista tako da evo ovim Tito i Jugo nostaligicarima mozemo reci da je vas Tito malo vise ostavljao narodu nego ovi danas.
Kazu da Tito nije imo plate ni nista :-)
PA TITO JE BIO SEBIČNI KER, OVI SAMO NASTAVILI.... KOMUNJARE DIŽITE GUZICE KARINA VIŠE DŽABALUKA PREKO MUSLIMANSKIH LEĐA !!!!
Sada ova Titova vila (parking) služi i za relaksaciju suprotnih polova, a straža je na pripravnosti.
Zgrade se lako poprave... ljudi mnogo teže... (usput ....jela i bor ne spadaju u bjelogorično drveće)
Joj cukica...
Ej TITO dragi da se možeš vratiti pa da vidiš ovo šta su nam uradili da ih sve po kratkom postupku.
Nije to nista, da vidis Tihiceve...
slika i prilika stanja u drustvu!!!!!
OVI NASI NEMOGU DA OKRECE STA JE TITO IZGRADIO PRAVIT CETE VI NJEGA OD BLATA
Bog je zauzet svih ovih godina od kada su vjernici na vlasti, pa sve propada. Kada je bio ateista Tito na vlasti, Boga nije bilo, samo napredak i prosperitet.
Ovo je HVO raz*** , a lokalni shalabajzeri sad bagerom kopaju kabl i ostale sirovine sto se moze prodati .....
Nekad su tu dolazili svjetski lideri, sad dolaze lokalni maheri da pokazu djevojci novo auto :D
faking area