Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da se trebaju uvesti velike kazne, jer na ovaj nacin ne ispasta samo drzava nego i veliki broj radnika koji su primorani prihvatiti posao na crno, jer moraju od necega da zive.
Vlada FBiH i premijer Niksic koji veoma efikasno obavlja svoj posao, cak i posao drugih koji su 20 godina lezali i parazitirali i uzimali ne male place za nerad.
Misljenja sam da ovaj zakon je trebao FBIH,to je nesto neophodno...Sad cemo vidjeti cija majka crnu vunu prede..
Ovaj potez i prijedlog Vlade FBiH na čelu sa premijerom Nikšićem me apsolutno oduševio. Bilo je krajnje vrijeme da se ovo pitanje potegne
Ovakav zakon definitivno je potreban FBiH, pa i cijeloj državi. Posebno ovaj dio za organizovani kriminal ;) Krenuvši od samog' vrha pa na dole, svi da budemo jednaki ;)
Uvijek je bilo i bit ce onih koji uspiju da izbjegnu kaznu na neki nacin, ali krajnje je vrijeme da se povecaju kazne, kako ne bi ni dosli na ideju da pokusaju da je izbjegnu. I hocemo normalne radne uslove kod privatnika, a ne robovske iz srednjeg vijeka!
Ma svaka čast Vladi FBIH, oni su jedni od rijetkih koji rade