Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jel...pa nek "legalni" onda za svaku vožnju daju fiskalne račune, a ne da izbacuju putnike iz auta zbog "kratke relacije" ili pljačkaška vožnja sa aerodroma do grada 20-30KM...idu mi na živce
Zr se ima sta ovoliko pisati o taksistima:D
A šta to kod nas, pa, nije problem !?
ups, sjetio sam se, možeš dobiti batine bez problema, onako, džaba...
Turak: Legalni taksisti su sve veći problem, te predstavlja izuzetan društveni problem s kojim se suočava šira društvena zajednica koja putem raznih državnih organa pokušava da ga suzbije i stavi pod kontrolu.
Omogućite legalnim taksistima iskaznice. Ukoliko (nelegalni) taksisti nemaju iskaznicu, kupci nisu obavezni platiti vožnju i postigli ste napredak.
Pa hajd ti mangupe udji negdje pa nemoj platit voznju da ti neko nos slomi pa i ti ljudi vjerovatno zive od toga nisu pored vrucih kolaca izasli iz kuce da taxiraju i peglaju se od policije do inspekcije te federalne te kantonalne ,svima licence i sami ce odpadat oni koji nisu konkurentni a gradjanima naravno bolje