Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je ovo lijepo, samo ne volim ova jednonacionalna i okupljanja po vjerskoj osnovi... Ubijedjen sam da je ovoj djeci predstavljena jedna iskrivljena slika i Bosne , a pogotovo Hercegovine, i ljudi koji žive na ovim prostorima ....
Mislim da se tkz. ''jednonacionalna'' okupljanja osporavaju samo kada su u pitanju Bošnjaci, muslimani.
Ma ne pričaj gluposti , kakvi muslimani, gdje ti u mojem postu vidje da sam ja pomenuo bilo koju konfesijsku zajednicu .... Vidiš ono što hoćeš da vidiš, znači gledaš površno i ograničenih si svjetonazora ..... zbog takvih nam i jest ovako kako nam je .... ! ! ! !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)