Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise se kandidovalo popiticki subjeata nego sto je glasaca izaslo!! 🤣😁🤣🤣😁🤣😁
Nezapamceni organizovani medijski napad na SDA sirom BIH nije pomoglo ni ovaj put protiv SDA. Snaga naroda!! Narod zna, Dzaba Dinku Facebook i masovne lazi i podvale, dzaba mu i Radoncic i njegovi mediji koji brutalno sire lazi i podvale, dzaba vam i islamofob Srdjan Mandic i dzaba vam svi komunisti kojima su Bosnjaci trn u oku!! SDA = Pobjednik !!!
Kada ih SDA tuce sada kada su lokalni izbori i kada vlada pandemija tek sta ce da im uradi sledece godine na opcim izborima, ima da bude preko 300 000 !!! A Dinko se danas nasao presskonferencija da skrene paznju od debakla !!
A ja se jutros salim, reko ovdje mozes sa 200 glasova pobijediti...kad fakat...
Sad ce im lopovi iz sarajeva poturiti glasove sda sto su ih u autu u putu isarali i sda ce preko ukradenih glasova pobijediti kao i svaki put
Sutra ce Sejo Brajlovic ovo zavrsiti da se nepate, pod 4 sesira staviti imena kandidata i koga izvuce to ce biti nacelnik. Sretno.
u Cazinu jedna mjesna zajednica ima 12000 stanovnika . a ovdje se konaković bori za 200 glasača a muko ađija . Nocas ti nema sna . u travniku veca razlika u kandidatima nego sto u ustikolini ima stanovnika .
Ustikolina opština bože pa veća je rakovica od ustikoline... Apsurd za uhljebljenje nebitnih likova kao 99 % politike u BIH...
FGR u prednosti, samo tako Dinokiovci, Brajlovic je uz vas.
Ako FRG-ovci nemogu pobjediti u Foči, Rogatici i Goraždu onda su u velikoj krizi. Uništi ih NiPotizam.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Cuj klix-a kome je nip dao podrsku hahhhahhah Pa imasose kandidata u travniku i glatko trojka izgubila od jedne politicke partije. Jer nip/ic i dinokijo su derivat sda i nigdje ne mogu pobjediti jer narod nije glup kao u sarajevu. Covjek 20 i kususr godina haracio i unistavao gradjane i drzavu. I u Ks da nije isao sa NS i SDP ne bi izborni prag prosao.
Ustikolina je bitna za pranje novca
Najbolje je da načelnik bude Mujo.
Što se gazda Baša ne kandiduje da to pokida k'o tamo se hahahahahaha😂😂😂
Seljacina lopovska, on voli iz sjene da klepa.
Pa sta se drugo očekivalo. SDA ih je sviju potukla do nogu sirom BIH i sama osvojila 30 nacelnickih pozicija dok oni svi skupa zajedno 12. Cak ih je SDA dotukla i u KS i osvojila najvecu opcinu u BIH, Novi Grad Sarajevo i jos nekoliko drugih opcina, 5 od 9 u KS. Gdje god je SDA tu je mala Svicarska, Tesanj, Zivinice, Konjic itd.
Živinice, Tešanj i Konjic su mala Švica?! Bakire ovom daj dva sendviča. Ma zaboravi sendviče, daj mu zlatnu kašiku i onaj "Sejdo paket" zaslužio je.
Iako sam musliman, moram se prekrstit
opcina sa 1 000 biraca haha
Haman ko Čajniče.