Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadni Tihic, ne moze vise ni on da urazumi svoje povampirene Bosnjake. Na sledecim izborima glasajte za neku prihvatljiviju opciju. Mozda bi vam Abu Hamza vise odgovarao. S njim idete u Evropu sigurno.
Harise samo radi svoj posao i dovlaci nam investicije stipu ovog olinjalog izdajnika nek pravi budalu od sebe pred dodikom i covicem.
TIHOMIRE idi u penziju vrijeme je, prepusti drugima.
Možda čovjek samo ima malo više informacija od vas i Željka i Hareta...
stavi Dodika privremeno za predsjednika BiH i sve ce biti OK
Lider SDA zahvalio je predstavnicima stranaka koji su bili spremni da dođu u Sarajevo, istakavši da je očekivao da će one stranke koje su odbile Dodikov poziv da dođu u Banjaluku biti u Sarajevu, jer bi tu bili predstavnici SAD i EU. Samo ovim si rekao za koga radis
@boze spasavaj \"Odgovoran politicar\" je jedinstvo nemoguceg. To je kao Jeti, nesto o cemu svi pricaju i vjeruju da postoji a niko nije vidio, barem ne ovdje.
Beogradska diplomatija, i dalje na fonu ideja SANU-a i politike Slobodana Miloševića, ciljano se obratila holandskoj zastupnici Int Veld, koja je potpredsjednica LIBE komiteta, direktno zaduženog za pitanja viza. No, afera je isplivala u javnost na Jeremićevom saslušanju pred Parlamentom. Ladford je Jeremića optužila za neiskrenost, a lobiranje istakla kao \"dokaz da Srbija ima egoističan pristup i da nije iskrena kada govori o regionalnoj saradnji\". Ladford je, kako se može vidjeti iz prepiske mailovima, zbog Pekićevog lobiranja protestirala i kod Ministarstva vanjskih poslova u Beogradu. S druge strane, Jeremićev istup u EP-u, obilovao je diplomatskim gafovima i izazvao je pravu buru. Šef srbijanske diplomatije našao se na udaru teških pitanja članova EP-a o Kosovu, Ratku Mladiću i Srebrenici Eto vidite STRANCII vise pokazuju i dokazuji INTERESOVANJA i ulazu svoju energiju za bolje sutra i pravdu dok ovaj na slici UNISTAVA sve sto je BIH-a!IZDAJICO!BiH4EVER!
@Tihomiri POTISUJEM! Najveci izdajica Bosnjaka i drzave Bosne i Hercegovine,nesposobnjakovic kukavica koji radi po NAREDBI krvaog beograda i genocidne tvorevine! Jadna drzavo ko te IZDA onaj u kojeg si VJEROVALA ko i tvoj narod a on cijelo vrijeme radio u pozadini za SANU ideologiju o velikoj srbiji! BiH\'ever!
ima li u ovoj zemlji i jedan odgovoran politicar? Ne znaju zajedno na jedan sto sjesti i jednostavno razgovarati o mogucnostima.... Kada su iduci izbori????
Belgijska zastupnica Veronik de Kajzer (Veronique de Kaiser) pitala ga je zašto Srbija nije usvojila rezoluciju kojom 11. juli proglašava Danom sjećanja na genocid u Srebrenici, ali Jeremić se nije udostojio ni da odgovori. Kosovsku vlast usporedio je s Miloševićevom, poredeći Srbe u sadašnjoj vlasti Kosova s \"Miloševićevim Srbima\". U četniku proradio instikt pa vrijeđao Tursku Jeremić je tokom istupa uputio uvrede i na račun Turske, iako je turski predsjednik Abdulah Gul (Abdullah) samo prije nekoliko dana posjetio Beograd. Jeremić je govoreći o skorom ulasku Hrvatske u EU, rekao da su \"Srbi bili 500 godina pod Turcima\" i da \"ne želi da opet bude u čekaonici s Turskom\". - To nije dobra poruka onima koji su toliko vremena bili pod Turcima - ispalio je pred šokiranim članovima Parlamenta EU. @Eto kak su nama i dalje KRVOLOCNI jeremic i tadic NAJVECI neprijatelji! DOKAZ da su ONI ti koji i dalje UNISTAVAJU i BLOKIRAJU planski i kukaviclukom!BiH4EVER! Na vrh
@Hrvoje Necemo se tuci, nemamo cime, ali necemo se ni dogovarati, nemamo o cemu. Vec cemo onako, znas, malo ovo, malo ono, sjasi Kurta da uzjase Murta, ko drugome jamu kopa, tvrd je orah vocka cudnovata, i ostalo. Pa dokle traje.
Ovaj Tihic funkcinise samo na nacin da se nekom uvlaci u guzicu,jucer se uvlacio amerima da ga postave za predsjednika SAD,ali sad se i dodiku uvlaci,on saziva sastanak umjesto stranaca i govri o realnosti,isto kao i dodik.
Dobro, evo recimo da nećemo razgovarati. A što ćemo ako nećemo ni razgovarati? Hoćemo se tući? Obveza svakog je bila doći na sastanak koji je pozivao Tihić, Čovićev i Ljubićev \"nedefinirani stav\" je u najmanju ruku neozbiljan. Neka nova moda zavladala, nedolaženje na razgovore, nije cool tko dođe razgovarati.
nevjerovatno da se jos niko nije javio i popljuvao doticnog gospodina