Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se pojasni nesto o budzetu. Predlozeni budzet: Drzava znacajno smanjuje budzet. RS povecava budzet za 250miliona i jos se ne moze pokriti mora ici na pozajmljivanje. Federacija povecava budzet za 50miliona. Isto tako treba nesto para da se pokriju budzetske rupe. Ne izglasavanjem budzeta, nema pomoci MMF. Entiteti bi bili u banani. RS pred potpunim kolapsom. Sve su prodali, a imaju visoke rasode. Federacija slicno. Eto sanse da se entiteti uniste.
pa ko je potrošio budžet i uništio ekonomiju sve ove godine SDA je ona koja nas je uvela u rat
Stranka demokratske akcije bi mogla biti puno bolja, ali kada je u pitanju odbrana države BiH tada SDA nema alternative u BiH.
Naravno da necemo imati budzet ni 23-ceg..svi bismo mi rado imali kucni budzet da se ne moramo odricati nicega..medjutim moramo se prilagoditi onom koliko imamo..briga politicare koji nemaju problem s odricanjem od bilo cega
Podrska Tihicu, PO NIKAKVU CIJENU USVOJITI BUDZET KOJI IDE NA STETU DRZAVI RBIH-i a U KORIST JEDINO GENOCIDNOJ TVOREVINI ! Ovaj budzet je skroio i podmeta nikola spiric, PAMETNOM DOVOLJNO !!! Spiric je gori od karadzica, milosevica i ratka mladica zajedno ! Nadam se da ce genocidna tvorevina uskoro plivati i u udaviti se svojim krvavim go.vnima !
Bitno je da NAROD ZNA.... Da nista ne zna... Bitno je da se nacionalisticka bagra ulovi za tvoje prazne price... A to sto drzava ne moze funkcionisati bez budzeta nikako i ne trebaju da znaju... Valjda mozemo svi zivjeti od tvojih supljih prica...
E moj Tihicu... i ti stvarno prolupao... Pa zar nije tvoj slogan bio Narod zna? Sta narod zna? Da ste pokrali sve sto ste mogli, da ste nas doveli skoro do bankrota? Je li to Narod zna? Hajde Tihi ziv ti bio malo suti, pametniji si kad sutis....
nadam se da NAROD ZNA zbog cega je sve to i ko nas je doveo u ovu situaciju i molim da ostavite ljude da nastave graditi drzavu za covjeka
Ajd F.U.C.K. OFF I TI I SDA!
Suljo, atakuujes na budzet vec dvadeset godina. Jesi li ikad ista u posljednjih dvadeset godina zaradio mimo poreznih obveznika? Daj da vidimo, koliko si to osim basnoslovnog trosenja narodnog novca pomogao, dao za ovu napacenu i opljackanu zemlju?
Drzava za Tihica i njegovu familiju! Tihicu, reci nam gdje si (budzetski) uhljebio djecu i sestru?
Komunisticki tuzilac i ratna pobjegulja ima obraza nekome drzati moralne lekcije. Fuj, kakav organizam!
Kako je \"patriota\" Sulejman Tihic je pobjegao u Njemacku. A prije toga ovaj patriota je bio i komunisticki tuzilac u Bosanskom Samcu. Inace, taj \"njemacki patriota\" i njegova dobro budzetski uhljebljena porodica dvije decenije parazitski luksuzno zivi na racun poreznih obveznika.
j.e.b.o majku ako se opet zarati kako će biti krvavo, zažaliće raja što je preživjela iz prošlog rata.
Što prije da Suljo sjaše, pa da Musa malo preuzme ove Bošnje u sda da vidi kom.unisti.čka ko.pil.ad kako Musa dere jarca.
Čika Suljo, hajte vi polahko sa pol. scene.. Dosta se zapr.ivali
Šta je Tihi? Malo para u budžetu, nemaš šta pokrasti!