Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast
Ponovu uvesti ljiljane. To je svakako jedina legitimna zastava.
Zastava ne zastava, himna ne himna, ama jedinstveni smo u svijetu po tim stvarima, što li Tihić ne pogura da se napravi tekst na himnu a ne da na nju mumlamo ko međedi..., a i ovo sa procentima po brojnosti pojedinog naroda mu neće proći, po tome je preglasavanje osigurano i to mu manje brojni ni srbi ni hrvati neće prihvatit, eto živi bili pa vidjeli..., to je novo ulje na nacionalističku vatru i priću o ugroženosti, to nevalja nikako za BiH.
E moj Tihicu, izgleda da su ti se otvorile oci, malo si progledao, ili ti je doslo iz \"guzice u glavu\". Sam naziv RS( redovno sranje) je diskutabilan jer diskriminira ostale kostitutivne narode u BiH, a da ne govorim o drugim stvarima. I samo jedan pravnik bi mogao pravno i argumentovano to dokazati, a ti se sada cudis da se u drzavnim organima pojavljuju ona znamjenja koje su nekada, a sada haski optuzenici isticali. Ta tvoja priopcenja podaj Incku i MZ, i upoznaj ih ko je taj ko podriva nestabilnost i drzavnost u zemlji, dali su to one bradonje sto pucaju po ambasadama, ili one bradonje koje sede u vlasti i raspaljuju mrznju, provocirajuci sve oko sebe , prizivajuci uspomene iz ratnih dana. Ti si samo jedna obicna petljavina....
Bez obzira ko sta za zastavu osjeca, drzavne institucije se moraju drzati zakona. Hajde odma zakonom odrediti novcane kazne, zaposli 20 osoba u drzavi koje ce redovno kontrolisati. Zaposlio si radnike bez jednog feninga iz drzavne kase. Pa ko voli nek izvoli jarane...
Bravo tihicu...samo cvrsto i u skladu sa ustavom drzave...kome se ne svidja, neka preda pasoš i neka ide u drzavu u kojoj moze stavljati zastave po zelji... A znamo na koja dva narod se ovo odnosi...sve samo us.taše i če.tnici...pih, sjeme vam se zatrlo. Hrvati u Hrvatsku, smrdi u Smrdiju...
Gdje je Islam tu je zlo. Gdje je zlo, tu je Islam.
Zastava cega ba?
Slažem se sa svima koji su kazali da postoje mnogi važniji problemi za riješavnje od Zastave... ali isto tako ti problemi treba da se tiču i tadića i tihića i svih drugih koje je upravo narod izabrao da RIJEŠAVAJU naše probleme..... druga stvar..... neka je on reagovao... i na tom mu svaka čast..... taj mladi gospodin.. bere DRŽAVNU PLATU BIH . a istu bi rado volio potopiti... mislim da takvima nije mjesto ni u jednoj državnoj institucij.... jer takvi nas i unazađuju. Čovjek ljepo kaže nemam ništa protiv entitet. obilježja a šta oni rade..... sram ih bilo i tadića i svih ostalih koji se prse zastavom koja je natopljena NEVINOM bošnjačkom krvi.... i još je poturaju nama pod nos... zar bi smo i mi trebali da je okačimo svak kod svoje kuće...... sramno i žalosno.
Ovi osvještaju, a ovi iz SDA klanjaju u prostorijama drzavnih institucija. Majmun radi sta majmun vidi! E h.bale vas zastave. U ovakvoj krizi u kojoj smo sada zastave problem. Tihicu smeta ti zastava, a ne smeta ti korupcija, kriminal, vehabije, nezaposlenost u zemlji,.......,da dalje ne nabrajam. Mislim, ovo je samo cisto skretanje paznje sa problema. I jos se neki uhvate ovdje ove tihiceve retorike.
U institucijama BiH nemaju šta da traže entiotetska obilježja. Tu mogu biti samo državna obilježja. Ako bi se uz njih našla i entitetska, time bi se entitetima dao značaj jednak državnom. U entitetima se moraju isticati državna pored entitetskih (što naravno nije slučaj), jer entitetska bez državnih ništa ne znače. Valjda toliko treba da zna svaki građanin a ne politički funkcioner. Problem i jeste tvoje ulaženje u polemiku i popuštanje u svemu. kako to da ulaze popovi u zgradu i osveštavaju nešto, pa to je Državni parlament a ne saborna crkva. Dozvoljavate cirkus u zgradi. Tadić to neradi zato što je vejrnik, jer da to jeste to bi radio kući a ne na radnom mjestu. To je spradačina sa pravoslavljem na račun digniteta institucije Parlamenta. Sramota.
Treba ostavoiti rupu na sredini zastave da je možemo natakariti na penis a da je ne oštetimo. Tako misli i to radi 76 posto PiH, a vi sa 24 posto je možete i ljubiti. Zajedno s onim na što je natakarena.
Tadic je nacisticko srpsko dzubre!
Baš Srbi imaju svoju zastavu. Koliko glupih neznalica živi u ovoj državi. Srpska zastava je ustvari ruska okrenuta naopako, jer su je neki Srbi okrenuli naopako u znak protsta kad su ih Rusi ostavili, u nekoj prilicina cjedilu. Zapravo Srbima zastava služi za mahatanje pred očima onih nkoji ne znaju da je to okrenuta ruska zastava.
U državnim institucijama RS- zasstava mora biti zabranjena jer je to zastava pod kojom su Srbi počinili genocid i ona može biti simbol GENOCIDNE TVOREVINE. Neka se nnjom diče oni koji vole zločine i zločince. Tihiću, ti se za penzije. Ne brukaj Boošnjake. Ti si glup, a mi ne želimo glupog i infatilnog lidera, moždsa oni iz Gluhe Bukovice, oni te biraju, nažalost.
J....a te ona ko da nešto i vrijedi, ovo je jedan od dokaza da Bošnjaci ne mogu biti samostalni kao narod a to dokazuje da su im Austrijanci dali naciju, Tito ih potvrdio a sada su im stranci dali i zastavu i himnu, ništa svoje nisu izmislili a o zastavi tj. grbu Kotromanića da ne govorim, lijepo im reče \"šeik Zlaja\" svaka mu čast.
Opet SDA prodaje \'patriotizam\' !! Vi ste nas osudili na smrtnu presudu, kada ste potpisali Dejmonski Sporazum.. 200.000 ljudi umrlo, da bi S m r d i dobili entitet i da bi dobili ovu \'FUŠ\' zastavu, mjesto nasih ponosnih ljiljana ?? BOSNA BOSANCIMA