Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO BI PRIHVATIO OVAKAV BUZET , KANTON SARAJEVO IMA VECI BUDZET OD DRZAVE BIH , ZAR NIJE SRAMOTA .
SDP RUSI DRZAVU BIH...
Malo vam para u budžetu pa necete da prihvatate .. fuj
SDA ne želi ovoj državi budžet, odnosno želi veći pa da njime može bolje raspolagati, odmah sutra tražiti povišenje plata, trošiti komotnije,... Hvataju glasove na foru da oni neće budžet kao takav, a prvi će htjeti da njime raspolažu kad se usvoji i bez njih. Zato sav moj respect za SDP što su rekli da u tom slučaju oni ne žele biti dio te prevare! LJudi moji, pa bez budžeta, nema ni izbora, nema ni popisa stanovništva, nema ni graničnih prelaza, nema čak ni para za muzej koji je na rubu bankrota, ...vojnici štrajkuju, ali bez istog tog budžeta nema para ni za njihovo penzionisanje! ITD. O čemu pričamo- ništa nas se ovo ne tiče!!!!?? E pa stvarno.. ne mogu manipulativne propagande, majke mi, a SDA to odlično radi zadnjih 20 godina!
prestanite patetisati... ono sto ste nam napravili u ovih 20 godina dovoljno je da se narednih 10 treba ispravljati...
Ne moze SDA prihvatiti to da im fali para za krast... prihvatite da ste od sad u opoziciji, a uskoro vas nece ni biti na sceni...
Ne mozes prihvatiti budzet jer tebi to ne odgovara... Dok nema budzeta ne moze biti ni izbora i tvoji dragi ce ostati na dosadasnjim pozicijama... Vazda radite samo za sebe...
BRAVO TIHIĆU, PA TKO BI NORMALAN PRIHVATIO OVAKAV BUDŽET,,, DRŽAVNI BUDŽET MANJI OD ENTITETSKOG?????? NIGDJE VEZE SA MOZGOM... OVO MENTALNO ZAOSTAO ČOVJEK NE BI PRIHVATIO... JOŠ ČITAM OVE KOMENTARE NEKIH ŠTO GOVORE PROTIV TIHIĆA, I KOJI SU IZGLEDA PONOSNI ŠTO SU GLUPI I NE VIDE ŠTA ZAPRAVO PIŠU.. TIHIĆU KAPA DOLJE ZA OVAJ POTEZ, JEDINI NORMALAN I ODGOVORAN POLITIČAR U CIJELOJ OVOJ PRIČI OKO BUDŽETA.
Dosad su samo stranke iz RS-a rušile državu BiH i radile na jačanju entiteta i odvajanju tzv. republike srpske i priključivanju Srbiji,,, al ovo sad da SDP radi protiv Bosne i HErcegovine,,, nevjerovatno,,, Zlatko prodana dušo !!!! Sulejmane nek ti je Bog na pomoći sa ovakvim suigračima u vlasti kao što je Zlatko izdajica...
Pa zasto bi glasao za budzet kad je skontao da kod naroda pali ova taktika... Opozicija kao pozicija... Ja cu biti na poziciji, ali cu raditi sve kontra pa ce svi drugi ispasti krivi, a ja cu ispasti dobar....
SDA će glasati protiv jer, pojasnio je, SDA nije učestvovala u pravljenju fiskalnog okvira i budžeta, ministri iz ove stranke su preglasani u Vijeću ministara BiH i u Predsjedništvu BiH. Znaci, kada se ova izjava prevede na normalni narodni jezik, dobijemo da SDA nije Bosnjacka stranka i konkretno u Predsjednistvo ako sjedi Alijin sin, on nije predstavnik Bosnjaka vec SDA. Dakle ako bi zelio da predstavlja Bosnjake, onda bi Bosnjaci za svaku njihovu odluku iz SDA morali raspisati referendum i izjasniti se o postupcima. Ocito je ovom Tihicevom izjavom da Bakir Izetbegovic nije legitimni predstavnik Bosnjaka. On je legitimni predstavnik SDA. Jer nisu svi Bosnjaci SDA niti je SDA svi Bosnjaci. Tihic je sada pokazao pravo lice. Predstavlja samo drzavnu sluzbu, zaposlene u Telecomu, Bosnalijeku i ostale prodane duse koje je SDA sa stelom uvalila na te poslove pa sad ima glasacku bazu.
Sve se nadam da mozda jednog dana svi skupa dodjemo pameti. Ja sam sa Cube i operisan od vasih nacionalizama i sovinizama. Draga gospodo i gospodje, ( abecednim redom da se ko ne uvrijedi); Hrvati, Muslimani, Srbi, Romi o Ostali. Svi vasi lideri ili favoriti iz pozicije i opozicije su isti SLJAM. Vi se i dalje mrzite a oni se godinama u ljubavi rastaljuju i gurnuli su nas u \"blato, tonemo i tonemo. Kad svi vi bezjzbol palicama namlatite \"one svoje\" mozda da nesto normalno dozive nasa djeca. Zivjela Revolucija.
Druze Kukanjac ja sam Zlatko, evo da podnesem izvjestaj kako smo se i dogovorili, sve ide po planu,prvo sam Bosnjake izradio i glasali su za mene, bas kako ste mi vi i rekli, evo drzavu smo zamrzli, Dodik je htio da je zamrzne na god. ali ja sam predlozio 3 god. srecom nije se puno protivio i prihvatio moj predlog, znaci BiH cu vratiti na nivo 95-te mozda i nize, nadam se da sam ispuno vasa ocekivanja, dalje Bosnjaci vise nece imati nikog u vlasti sto je i bio vas plan pa Dodik i ja mozemo puno toga zavrsiti samo mu skrenite paznju da prihvaca sto ja predlazem jer sve sto predlazem je u interesu rusenja drzave, Srebrenicu i ne spominjemo ja se ponasam kao i da nije u BiH vec da je u nekoj drugoj drzavi, sve ide po planu i cekam vase dalje upute, pozdravite mi puno Dobricu Cosica i recite mu da mu se divim kako je samo skovao ovaj plan da srusimo drzavu BiH i da Bosnjake dovedemo do nestanka, u meni i dalje imate vjernog psa koji ce raditi sve sto kazete. Poz. Vas Ministar Zlatko
Znaci da ako ovaj BUDZET BUDE USVOJEN SILOM PETORKE TO SE NAZIVA TERORIZAM I DIKTATURA U SVIM DEMOKRATSKIM DRZAVAMA ! ZNACI DA SU PETORKA POLITICARA SILEDZIJE DRZAVE I GRADJANA! TERORA DRZAVI I GRADJANIMA OD PET MAFIJASA I RUSITELJA DRZAVE RBIH-e !!! NE MOZE USVOJITI PETORKA BUDZET SILOM, ILI KONCENZIJUS ILI PROPOZICIJA DRUGOG BUDZETA ! PODRSKA TIHICU I SVE URADITI DA BUDZET NE BUDE USVOJEN ! Dosta je VISE SPIRICEVOG TERORIZMA I RUSENJA DRZAVE RBIH-e i NJENIH INSTITUCIJA ! DOSTA VISE FASISTA I MAFIJASA DODIKA,, COVICA I OSTALIH SRPSKIH SLUGA IDEOLOGIJE VELIKOSRBIZMA ! DOSTA VISE SILOVANJA SUVERENE DRZAVE RBIH-E I NJENIH INSTITUCIJA ! DOSTA SRBOFASIZMA I SRBO TERORIZMA !!! TO SE OKARAKTERISE OZNACAVA KO TERORISANJE DRZAVE I SILOVANJE DRZAVE I DRZAVNIH INSTITUCIJE KOJE PREDSTAVLJAJU GRADJANE ! DOSTA VISE SRBO TERORIZMA I SRBO TERORE I NJENIH SLUGA KOJE UNISTAVAJU DRZAVU RBH-u VEC 20 GODINA !!!
Bravo za SDA - bravo za Tihića, iako nikada nisam glasao za SDA sada sam stoposto na njihovoj strani. Na slijedećim općinskim, a zatim i na općim izborima SDP će biti pravi gubitnik. Trijumfovaće koalcijija SNSD-HDZ, nastavljači politika Tuđmana i Miloševića. Željko care - PROBUDI SE!
Samo naprijed, nije vas niko ni tjerao u vlast. Gušite državu godina, bilo je i vrijeme da i vi idete u opoziciju.
Nek ste napokon izasli, dosta vas je bilo 20 godina. Vrijeme je da krenete putem kojim je SBIH krenula poslije 2008 godine.