Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO DA VAS NAPOMENEM DA SAM JA BIVSI PROVINCIJSKI KOMUNISTICKI TUZILAC, RATNI VOJNI DEZERTER I NEKADASNJI SARADNIK U IZDAJNICKOM STABU OSUDJENOG RATNOG ZLOCINCA FIKRETA - BABE ABDICA. IMAM MNOGO NEKRETNINA U SARAJEVU A JEDNU SAM UPRAVO PRODAO ZA VISE STOTINA HILJADA MARAKA U STROGOM CENTRU SARAJEVA. SVU SAM RODBINU \"UHLJEBIO\" NA BUDZET, CAK I SESTRU RUZMIRU. I SVE SAM TO (KAO, ALI MALO SUTRA) STEKAO OD BUDZETSKE PLATE (IAKO NISAM GLASAO ZA BUDZET, A PRIMAM BASNOSLOVNU I NEZASLUZENU PLATU) I NA LAZNOJ PRICI O PATRIOTIZMU, IAKO VI - GRADJANI BIH ZNATE DA SAM IZDAO BIH I POBJEGAO U NJEMACKU GDJE SAM KOMANDOVAO PRVOM MINHENSKOM BRIGADOM I IZ KOJE SAM IZASAO SA CINOM GENERAL - MATICARA. VAS SULEJMAN, BUDZETSKI PATRIOTA KOJI JE NA GRBACI POREZNIH OBVEZNIKA POSLJEDNJIH DVADESET GODINA.
Tihic konstantno nastavlja sa opstrukcijama i trudi se da sto vise unazadi BIH. Ostaje nam da se nadamo da mu nece uspjeti i da ce konacno shvatiti kako funcionise demokratija i da ce se pomiriti sa cinjenicom da je opozicija.
SUTI GARGAMEL!
ejh nije valjda po nekom nalogu :) znaci da se opismenim ? neznam dje sam to nesta pogresno napisao ? osim naravno komplet teksta koji komunjaramaq para oci,trag im se zameo
Tako je Sulejmane, sve to cinite i radite je u svhu ZASTITE INTERESA naroda i glasaca koje predstavljate dvije decenije, jer zelite zastiti ljude, stvoriti buđete koji ce imati u sebi RAZVOJNU KOMPONENTU, tako ste dobro radili zadnjih 17god, da ste RAZORILI I OPLJACKALI ZEMLJU KOZ PROCESE PRIVATIZACIJE, te raznovrsne projekte, tako da danas kao produkt vaseg rada iz PROSLOSTI NAROD OSJECA NA SVOJOJ KOZI U SADASNJOSTI. Tvoj zamjenik Asim Sarajlic je raspraodao Opcinsko zemljiste za novu INDUSTRISKU ZONU, pod sloganom stvaranja novih radnih mjesta, MESETARILO SE SA ZEMLJISTEM, al od nove industriske zone ostala je samo UTOPIJA. Nego je zbog Nezakonite izdate dozvole za izgrdanju CEMENTARE cijelka prica dobila i sudski EPILOG, tako da je dozvola ponistena, al je zbog svega tuzena je opcina, jer investitor je trazio ostetu, sto je i dobio , tako da mu je opcina duzna isplatiti milion maraka. Ne volim SDP, al ne mogu nanijeti VECU STETU nego sto je to ucinjeno od politcke opcije SDA.
Suljo, pitaj Bakira gdje su boracke zlatne kasike? Alija nam ih je obecao a izgleda ostavio zlatne kasike vama, tajkunima i SDA skorojevickoj kvazieliti.
Umjesto sto nebulozno i lazljivo skrabas po nalogu SDA, bilo bi ti bolje da se malo opismenis i naucis pravopis i gramatiku.
sabur Sulejmane,pokazali smo komunjarama na ovim izborima za koga je Bosnjacki narod,naravno za SDA,nismo od onih koji zlocinca karadzica stavljaju u isti kos sa rahmetli Alijom,koji igraju tu politiku da izjednace zrtve i agresora,sad ce jos malo sledeci izbori,pa da ih za sva vremena posaljemo na smetljiste historije
Lagumdžija je 2006. godine prijavio i 30.000 - u funtama i eurima - ušteđevina koju dijeli sa sestrom i suprugom Aminom. Prijavio je i da su njegova supruga i on oročili 115.000 eura za školovanje djece. U imovinskom kartonu iz 2006. godine Lagumdžija je prijavio godišnja primanja u iznosu od 52.482 KM, a radi se o prihodu iz radnog odnosa na Ekonomskom fakultet. Ipak radite u dvije smjene.Dobro placa Zlatko. Pozdravite mi @Ja sam zakon
Ma meni samo nije jasno kako neko moze covjek poput Tihica shvatati ozbiljno i profesionalno, s obzirom da je voj drzavi uzeo dusu i iscijedio sve sto je imala u prteklih 17 godina. I nije mu dosta pa sad opet nekim opstrukcijama pokusava da stane na put i ljudima koji zele da je vrate na pravi put. Sramota!
U imovinskom kartonu iz 2006. naveo je da je njegova supruga 2005.godine zaradila 10.000 KM. Ona je vlasnica agencije za oglašavanje i vizualne komunikacije Ars Creativa. U imovinskom kartonu koji je popunio 2002. Lagumdžija je imao jedan stan u Sarajevu, bio je suvlasnik stana u Dubrovniku i imao je dunum zemlje na Hotonju. Za četiri godine u Sarajevu je postao vlasnik još jednog stana, jedne kuće i pet dunuma zemlje.
pozvao bi sujejmana tihica da nam objasni kako je uspio od budzetske plate kupiti stanove sebi i sinu i je li bio \"sekretarica\" u izdajnickom fikreta abdica u rijeci? zasto je pobjegao u njemacku kao vojni obveznik ne zeleci branniti domovinu? posebno bi pozvao asima sarajlica i pitao kako je izbjegao (krivicnu) kaznu za nanosenje teskih tjelesnih povreda kada je mortus pijan izazvao saobracajnu nesrecu? upitao bih i sadika ahmetovica zasto je uhapsen i je li ucijenjen zbog seks - afere sa malodobnom romkinjom, i zasto je pljacakao porezne obveznike na laznom prikazivanju trosenja benzina? pitam i bivseg ministra odbrane muhameda ibrahimovica je li ga imalo sramota sto je ojadio budzet primajuci basnoslovnu penziju kao lazni vojni penzioner i kada ce vratiti pare koje je na taj nacin otudjio iz budzeta od gradjana?pitam i nestasnog salmira kaplana da li su porezni obveznici platili popravku sluzbenog automobila kojeg je slupao vozeci ga van radnog vremena..
Lagumdžija je 2006. godine prijavio i 30.000 - u funtama i eurima - ušteđevina koju dijeli sa sestrom i suprugom Aminom. Prijavio je i da su njegova supruga i on oročili 115.000 eura za školovanje djece. U imovinskom kartonu iz 2006. godine Lagumdžija je prijavio godišnja primanja u iznosu od 52.482 KM, a radi se o prihodu iz radnog odnosa na Ekonomskom fakultet.
Zanimljivo je da je tom imovinom rukovodio lider SDP-a Zlatko Lagumdžija, koji je prema podacima iz imovinskih kartona i zemljišnih knjiga jedan od najbogatijih ljudi u BiH. U imovinskom kartonu iz 2006. godine Lagumdžija je naveo da posjeduje stan od 149 četvornih metara. Stan se nalazi u ulici Ćemališa i, prema njegovoj procjeni, vrijedi 280.000 KM. Suvlasnik je stana i garaže ukupne površine 207 kvadrata u ulici Mahala u Sarajevu. Zajedno sa sestrom posjeduje stan u Dubrovniku vrijedan 200.000 KM. Prema podacima iz zemljišnog registra, također je suvlasnik kuće, voćnjaka i livade od 6.060 četvornih metara u Sarajevu.
Danas kao brani BiH i Bosnjake, a pogledajte kako je lazni patriota predlagao podjelu nase domovine na rezimskoj televiziji zlocinca Slobodana Milisevica.Ako oni hoce da bude srpska Republika BiH? Molim, neka bude! Stvar je da se to dogovori.Intervju Sulejman Tihic, televizija Novi Sad, 1992. godina.Pogledajte link; http://www.youtube.com/watch?v=66vPijmIfdQ
tihicu izdajnice, ti i tvoja stranka ste 20 godina pljackali ovu drzavu i sad kada ste u opoziciji pokusavate supljom pricom da nesto dokazete...vi ste svoje pokazali dok ste bili na vlasti, a vidimo dokle ste nas doveli