Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duša draga, on bi to zbog nas! Poštenjačina!
Cuj "pod uslovom" bi se SDA nasla u vlasti.Pa bolan,dali bi guzice za stolicu,djubrad.U koaliciju bi sa Mladicom i Karadzicem,samo da ste vlast.
nemoj,dosta je i vas bilo
u vlast za kakvu Bosnu i Hercegvinu .... etnicki podijeljenu ili gradjansku???
hahahahhahahahahhahahahahahah
pa ja kad ima Bosnu onda ima i sve njene resurse, GRAS, AIR BOSNA, SELIMOVICI!?!?!?
Ma ne mozes pogrijesiti ..izabrao si sandzakliju iz Guusiinjaaa bre za daljne borbe,a uz to ti u ledja pusu keljmendi, miskovic i ostala kriminalna bagra iz okruzenja naseg lipog ministttraa iz Gusiinjaaa ,a mozda i Plavaaa...jebal vi jedan drugog ! E Tihicu takav bolestan bi se *** za parce vlasti !
Fala, nemoj bogati!
Ma kako da ne sve vam vijerujemo jer vec 20 godina vi radite za drzavu. Radite tako da ste napunili sopstvene racune da vam ni deseto koljeno iza vas vise netreba nista raditi. Samo mi nikad nece biti jasno odakle vam obraz da sa ovakvim izjavama izadete pred narod koji ste oderali do koze!!!
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah . . .
E moj Boze ovaj Tihic je opet poceo pricati price za malu dijecu.Naravno da ce vam ovaj napaceni narod povjerovati,jer godinam vi radite zbog drzave a ne zbog sebe!!
hahahah cuj klempe naci ce se rijesenja u BiH pod uslovom da je SDA u vlasti. Joj klempo jedan dao bi guze za komad vlasti, tako je i prvi predsjednik ove stranke Alija prodavao BiH i Srebrenicu pod uslovom da SDA dobije vlast na odredenom dijelu teritorija BiH. MRS !!!
Postavlja se pitanje da li je ovako ponašanje SDA sračunato samo na izazivanje haosa u Federaciji BiH ili za pozadinu ima i svjesno pomaganje onima koji svaku priliku koriste da dokažu kako ovakva BiH nije moguća.
Da nas ne lazete 20 godina mozda bi vam i povjerovali.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ŠTA MI ISPRIČA AAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
SDA NIJE u OPZICIJI, još su njeni ministri u Vladi FBiH, koga ti to Suljo farbaš? Kome nije jasno: Ustavni sud FBiH će dobiti bošnjačkog člana(Edin Mumunović) i sada može da odlučuje o pitanju vitalnog nacionalnog interesa kojim je SDA blokira smjenu Vlade FBiH tj. njihovih ministara u Vladi FBiH. SDA zadnjih 7 dana nastoji očajnički da ostane u vlasti pokušajem pravljenja koalicije sa SBB-om i HDZ-om.
upravo tako ovo sto SDA prica da su opozicija pa skidaju sa sebe dio odgovornosti je CISTA LAZ ! imaju 7 poslanika u parlamentu i 4 ministra u vladi FBiH. Apsolutno se pitaju za trenutno stanje u BiH i krizu i za prosli period od 17 godina vlasti. Lazu ovaj neobrazovani narod da nemaju veze sa ovim sto se sada desava. Sad kad ih sklone i kad izgube nadzorne odbore i direktore javnih preduzeca, firmi citav njihov kriminal ce isplivati
@h8er 7 od 42 bas imaju vecinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Žalosni su nastupi ove stranke.... Pa mamu Vam lopovsku, dokle više ćete lagati narod