Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A tebe i tvoju bandu fašističku treba izbaciti iz njega, i to vas treba izbaciti na goli otok, pa da tamo povlačite svoje "vitalne" interese !!!
pa ovo je vas komunistcki ucenik...sta vam sad on ne valja.
Zato što je usvojio znanje (kriminalne radnje, pranje novca, uništavanje države, uništavanje javnih preduzeća, vođenje firmi i preduzeća u višemilionske dugove i stečaj) iz SDA stranke, koje se inače prenosi sa koljena na koljeno! A ako te bude zanimalo koja su preduzeća uništena, javi se, biću voljan da te transparentno, bez laži i obmane informišem, mada to i ptice na grani znaju!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako se u Tihicu probudio radnik sad kad treba kritikovati druge... A gdje ti je bio taj radnik u tebi kad si ti i tvoja SDA bili apsolutni vladari Bosnom i Hercegovinom?
http://www.youtube.com/watch?v=PfuIlux5kxE sto kaze u pjesmi nama je ustvari samo "ako Bog da, insallah" pa kako god.
Citam komentare i iz minute u minutu cekam SDA- ovce da se jave i pocnu pisati gledaj sto ovi SDP-jugend pisu komentare, placenici bla,bla,bla.... sad ce oni tamo oko 13:30 poceti da pisu.
Kasno je to Suljo. Sta nije kasno ja predlazem da organizujes jednu rostiljijadu sa drustvom iz osmorke ili desetorke koji ste ovu zemlju poharali poslednjih 22 godine. Ja vam predlazem da tu rostiljijadu organizujete na jednoj meraji u Istocnom Sarajevu gdje uskoro treba da pocnu radovi za drzavni zatvor. Dok je jos meraja a nadamo se da ce objekat biti gotov do izbora oktobar 2014. ili pocetak 2015.
Sta se desi Tihicu u rok od godine dana?? Prosle godine kada je SDP- SNSD to sporazumom predlozio, bili ste aman protiv toga, sad stvarno ne razumijem sta je bilo?? Na kraju kad su lopovi bili dosljedni sebi?
Eeeee on se nasao komentarisati bilo sta, pa lopove jedan, mrs u zatvor zajedno sa Budimirom
sda je najveća nesreća za bh
Treba tebe vratiti u zaborav!
Kako je lijepo kad te nema u javnosti a kad se pojavis lupis neku glupost . Tebi izgleda opet treba nesto sto ces bojkotovati.
trazim zenu bosankjinu, imam 20 godina, i zivim u austriji neka mi se jave na fb :))
Trazi od Sulje mozda ima neku rodicu
Pitanje Sejdić-Finci je trebalo biti davno riješeno još kada je to bilo predloženo sporazumom SDP-SNSD, ti si tada to vješto opstruirao i bojkotovao, jer si destruktor ove države, a sada na ovakvim izjavama skupljaš političke poene, smiješan si i jadan Tihiću! Nije narod više glup da im se baca prašina u oči, ako smo pušili travu nismo je pasli!
Sulejman Tihić je titoista, komunista i ateista na čelu političke stranke koja predstavlja religiozno i tradicionalističko biračko tijelo. To je ekvivalent situaciji u kojoj bi muslimanski vjernik došao na čelo ateističkog SDP. Godinama je radio na dovođenju Lagumdžije na vlast, a danas kada ga je Lagumdžija ponizio, porazio i istjerao iz vlasti, Tihićeva politička figura izgubila je svaki smisao u budućnosti. SDA treba da ode u opoziciju i definira svoju ideologiju i temeljito se kadrovski pomladi. Vrh SDA predvođen Tihićem i svojim suradnicima romom, kelnerom i djeliocem humanitarne pomoći je bastion korupcije, primitivizma i generator loših kadrova i neznanja.
Nas titoiste i komuniste nemoj stavljati u isti koš sa ovim kriminalcem !!!
Dosta je vise i tebe i tvojih bombi Tihicu!!!