Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je glupo vidjeti kad te preko TV-a lažu u lice i podsmjehkuju ti se Fahro i Lagumdžija.. Lafo oni su sad spasitelji, a do jučer ebali majku jedan drugom. Sve su to kurvini sinovi... sve i jadan političar, majaka im se naprchim!
što ste krali - krali ste, a i vlast napustit ćete
Kada se radi o dosljednosti SDP i SBB, oni su vec jasno pokazali da ne razumiju znacenje te rijeci. Isto vazi i za ostale iz postojece odnosno tzv. koalicije u nastajanju. Nikome ne vjerujem.
Prije sjednice Doma naroda PSBiH SDA je izjavila da ce njihovi delegati doci i nece blokirati sjednicu, mada su znali da je jedini nacin da sprijece, ukoliko su zaista htjeli da sprijece, usvajanje ovog sramnog drzavnog budzeta da se ne pojave na sjednici. Kao - postuju institucije BiH i ne zele ih blokirati. E, sada cemo vidjeti koliko je ovo prethodno opisano bio principjelan stav - znacemo po tome da li ce se SDA predstavnici pojaviti na sjednicama i aktivnoo ucestvovati ili svojim nepojavljivanjem odgadjati izlazak iz vlasti. SDA sama kaze da je vaznija drzava nego stranka. I kaze da se institucije ne smiju blokirati nedolaskom poslanika. E pa hajde da vidimo tu dosljednost onda.
Ako HDZ ne bude na liniji ostalih stranaka koje žele da izbace SDA onda će i HDZ zajedno sa SDA na smetljište. DOŠLO VRIJEME DA SE PREOKRENE!
vidi vidi i SDA ima narikace ;) sta drugo i ocekivati od onih koji su nas branili od prosperiteta 20 i kusur godina
A jest se tesko rastat od fotelje..pa dobro bit ce te otjerani!!!
Nisi ti Bosnjak ti si srpska/jugoslovenska karina i to obicna Smrt komunizmu!
Najnovija himna SDP-a: http://www.youtube.com/watch?v=hE_SpOdssmQ
@ haron Predali vlast? Aha, a zato nas je k.o.m.u.n..i.s.t.i.č.ka JNA skupa sa svojom f.a.š.i.s.t.i.č.k.o.m. s.r.b.o.č..e.t.n.i.č.k.o.m. b.raćom 4 godine b.ombardovala i u.bijala, zato što su \'predali vlast\'....baš ti hvala što me prosvijetli M.orončino
Sulejman Tihic je sutio kada je ukinut prefiks B.o.s.a.n.s.k.i na gradove kao sto su B.o.s.a.n.s.k.i Brod, B.o.s.a.n.s.k.a Dubica, B.o.s.a.n.s.k.i Novi, njegov i Alijin rodni B.o.s.a.n.s.k.i Samac itd. Tihic je izjavio da se desio z.l.o.c.i.n u D.o.b.r.o.v.ol.j.a.c.k.o.j kada su se montirali procesi E.j.u.p.u. G.a.n.i.c.u i J.o.v.a.n.u D.i.v.j.a.k.u. Jel zbog toga ga i r.e.i.s C.e.r.ic upozorio da se okani izdajnickih i p.r.o.s.r.p.s.k.i.h izjava. Jel Tihic izjavio da dogovor sa Dodikom nema alternative. Jel ga Dodik vodao zednog preko vode i po Odzaku i po Prudu i u Italiji i u Butmiru. Ovo nije 1990ta godina, i sa vama su Bosnjaci zavrsili.
TIHIC JE NA SASTANKU SA COVICEM PONUDIO 3 ENITET I 2 MINISTARSKA MJESTA U FEDERACIJI AKO NE PODRŽE SDP. TOLIKO O ODBRANI BIH! SAMO IM JE BITNA FOTELJA. DOLE SDA
Svi kazu komunjare ovo komunjare ono a jedino su oni gospodski predali vlast na prvim demokratskim izborima kad su izgubili.A ovi iz SDA hoce da jos koju platu marnu dok se sve te zakonske procedure ispostuju.
Idemo dalje: Namjestio Heringu iz Sirokog Brijega da gradi dionicu puta Kakanj-Zenica, kad su to trebale Bosnjacke firme da prave. U Prudu u novembru 2008 godine dao saglasnost za otcjepljenje rs-a, to vas je 2010 i kostalo izbora.Jel Nedzad Brankovic iz SDA nogom slomio vrata u UNITIC_u kada je bjezao civilnih invalida smanjivsi njima plate. Pa je naravno 2000 KM Vlada FBiH platila stetu.Kakvo je to nezadovoljstvo bilo kada je narod u aprilu 2010 zapalio zgradu Vlade FBiH i kada je Mustafa Mujezinovic iz SDA pobjegao iz Sarajeva i krio se u svojoj vikendici i iz nje davao izjave za FTV. Odakle pravo Hadzipasicu da proda Energopetrol? Kada je uhapsen Radovan Karadzic u julu 2008 godine Milorad Dodik je odmah njegovoj porodici na palama pruzio svu neophodnu pomoc Suljo Tihic ni rijeci jedne nije rekao. Sto je za Alijin rodjendan otisao Titu na grob u Beogra di polagao cvijece. Od 2002 do 2012 godine otkako je Sulje Tihica u SDA toliko je autogolova bilo da je konacno vrijeme odlaska SDA
ko god je na vlasti nama je isto sve su to šu.pci
SDA sama neće sa vlasti, a SDP i SBB nemaju USTAVNO, zakonsko rješenje da ih tek tako izbace. SDA i dalje ostaje ključni igrač na bh političkoj sceni. SDA-ovci NAPRIJED MARŠ, U NOVE POBJEDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tihic je za svog mandata uspio: Kazati Bosnjacima u decembru 2008 godine da zaborave genocid u Srebrenici, kroz napustanje pozicije zrtve.Odmah nakon toga je proglasen u Nezavisnim novinama iz Laktasa za najboljeg bh politicara.To je prvi Bosnjak uopste koji je dobio nagradu licnost godine u nekom srpskom mediju.Izjavio je da nema nista protiv rs-a jer se tamo on rodio 1952? Jel rs postojala 1952? S Borisom Tadicem oborio tuzbu BiH protiv Srbije za agresiju i genocid.Svjedocio u korist Slobodana Milosevica optuzujuci Bosnjake da su oni poceli rat. Kada je bio scenarijom sa Elektroprenosom BiH, u genocidnoj NSRS rekao nema ukidanja rs-a.Izjavio da se u dobrovoljackoj desio nekakav zlocin.Kada je donesena sramna presuda Iliji Jurisicu sutio i nista nije protestvovao.Kada je osudjena ratna zlocinka Biljana Plavsic docekana u Banjoj Luci sutio i nije reagovao.Kada je u.b.i.j.e.n Vedran Puljic u Sirokom nije reagovao, a HDZ jeste.Sto su ga napustili Salko Obhodzas i Tarik Sadovic.