Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatko je izdao ideju socijaldemokratije onog trenutka kada je koalirao sa SDA a imao je i druge izbore. Kada je Dodik koalirao sa SDA na drzavnom nivou prije 4 godine Zlatko ga je prijavio socijalistickoj internacionali i naveo da on koalira sa nacionalistickim strankama i da SNSD treba iskljuciti iz socijalisticke internacionale itd itd Sta je sad ovo ????? :):) sta sada kada Dodik prijavi internacionali kako SDP koalira sa SDA i kako je Zlatk osvih ovih 20 godina bio lazna opozicija i SDA zetoncic eeeeeeeeeeeee moj Zlaja moj Zlaja nisi se ti mnogo promjenio od onog Zlaje koji je bio dobar samo da Kusti dohvati loptu kad ode nizbrdo.
Tihic i izdajnicka SDA su izgubili ove izbore i ne znam sta se on ima dogovarati i sa kim ....... Zlatkova a i SDP ova najveca greska je sto su usli prije izbora u koaliciju sa SDA minderpuzama i na taj nacin su spasili te kriminalce od krivicnih gonjenja za sav kriminal ........ Za koga sutra glasati ????? ima li smisla ???? jer i na sljedecim izborima mozda SBBBiH dobije izbore i koalira sa SDA ..... moze li ikako bez SDA u vlasti pa dosta ih je vise bilo, dosta su haracili, rasprodavali, uhljebljavali nepismene kadrove itd itd
Shvatite Shvati ti da ne možeš nametati ljudima za koga da glasaju.Mi ne glasamo zbog tebe nego sebe radi! Izborni legitimitet daje pravo Izbornim pobjednicima sva tri Naroda da ih Predstavljaju u Vladi i Parlamentu.Ako Vaši tvrde da su oni pobjednici zašto čekaju što ne formiraju tu Vladu .Ne mogu nema 11 delegata u Domu Naroda a bez njih nema niti VLade .KOntaš!!
Da vidimo ove ishode u Egiptu, pa da se brate i mi organizujemo ... Do nove vlasti
Ovi iz treceg entiteta nikako da shvate da je doslo vrijeme da se okrenu lijevo orijentisanim partijama.
ima hercegovaca koji nisu uz covica, samo im nedaju da dodju do izrazaja, HDZ drzi sve kljucne pozicije kao i kod nas....
Brišite vi, ali ISTINU ne možete izbrisati, mali šagolji i đoge sa www.ka.nd.ah.ar-x.com, a istina je: čim Zlajoglu shvati da su svi skužili njegovu staljinističko-fashističko-reketašku politiku, problemi će biti riješeni!
Zlaja će popustiti, samo mi nije jasno kako će na oči svojim biračima nakon ovoga svega što je napravio, HDZ-eji će biti dio vlasti kako FBiH a tako i BiH inače je sudbina našoj državi BiH jako neizvjesna i rekao bih negativna :( malo ste se preračunali dragi Federalni partneri... žao mi je ali konstitutivnost se ne smije narušavati, narod se ne smije preglasavati, majorizirati, televezijski progoniti i nazivati fašistima sve one koji ne misle kao vi ne znajući da upravo imate odlike fašista kada se tako ponašate, mogao bih nabrajati do sutra ali ne da mi se, uglavnom legitimni hrvatski predstavnici idu u vlast i onda na pregovore oko novoga Ustava s krajnjim ishodom Hrvatska federalna jedinica gdje će nam tada u BiH biti svima bolje jer se na taj način gradi a ne ruši BiH, na ovaj način koji sada gledamo se ruši BiH (a imate i mnoge Bošnjake koji ovako razmišljaju ali nažalost ne dolaze do izražaja), lijep pozdrav svima :) Za kraj BiH je država i Hrvata i Srba i Bošnjaka.
@knjizevnik .....srocio si im u kratkim crtama ,,to se kaze pametnom dosta!
To Zlaja ne odstupaj ni za cenat. Kad nestane para sami ce doci da kao prave drzavu nebi li uzeli jos koji kredit i zaduzili nase sinove do to vracaju, a njima dobro. Samo da znaju da narod pamti, i da ce svako dobiti ono sto zasluzuje. Posebno ovim s juga, koji drze 90% gradjana BiH taocima, a sve zbog svojih fotelja. Dvadeste godina vlasti im je malo, hoce dozivotno sta li? Zlaja ne popustaj ni milimetar!
Sa reketašima nikad u vlast!
Treba izaci na ulice pa sve fino popaliti ko u Cairu i sve ove jadove otjeratiti ...
Pazi ti to, Lagumdžija bi sada u koaliciju sa HDZ-om, ali eto neće da se odrekne fotelja. Toliko o nekoj dosljednosi i Platformi. Pihh, svi su oni isti, samo su im fotelje u glavi.
Narode trazite svakodnevni izvjestaj iz CENTRALE SDP-a Sta traze ti skutori iz Hercegovine---ovo su sture informacije ,,Nisu se dogovorili nema KONKRETNO STA TRAZE COVICEVA provokatori!
Zlatko nemoj popustiti Čoviću, tzv. ekskluzivni zastupnici naroda moraju biti urazumljeni. Hoćemo promjene.
Pa ljudi i nece biti dogovora sa Covicem on je kriminalac, SDP zeli izvuci ovu drzavu iz problema, pa niko ne mrzi bosanske katolike ali Covic ne moze u vlast i tacka.
Salmire bolan nemoj se predstavljat ko saaa, napiši svoje puno ime kad si tako mlad, perspektivan, TDI, ABS, 4x4, četiri vazdušna jastuka...