Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik kakav god da je, nakon hajke koju periguzi prave protiv njega, njegove funkcije, njegovog naroda...meni svakim danom postaje sve drazi politicar. to govorim kao bosanski Hrvat, sasvim svjestan onoga sta je bil i sta su nam srbi cinili u skoro zavrsenom ratu... ali kakve veze ima sada rat sa njim i sadasnjicom ako smo krenuli da gradimo zajednicku buducnost. krajnje je ljigavo i licemjerno od bosnjaka muslimana ili sta su vec, traziti da bosna bude cjelovita u kojoj cemo eto svi zivjeti srecno i zadovoljno u nekom bratstvu i jedinstvu a MRZITI one skojima bi tu zajednicu opet da prave. Koga lazete zeleni? Odavno ste procitani i od onih najglupljih Srba a i nas Hrvata. Vi prvo sa sobom morate rascistiti sta zelite. Licno bih uvijek prije zivio pored Srba kao takvih vec sa vama bosnjacima zadojenim mrznjom. Vjerujte, ta ce vas mrznja mozda kostati opstanka....
Kakva pozicija Tihica u stranci ili Bosnjackom narodu to nije bitno,bitno je da si ti pored njega jedna obicna kljusina koja ce doziviti poraz i pored takvog Tihica kakvog si ga ti predstavio u Prijedoru.Moras da shvatis da gubis,a nace se neki Srbin koji ce usmjeriti bosanske Srbe na pravi put.
ziku mu balege na po zvaljama, a oci dodika ko u sarenog krmka )))))
svi ste vi u 5 deka
Milorade... znas ti sta je...
Zasto bosnjaci intezivno jedu g o v n a? Zato sto je nena istom onom rukom kojom je oprala s u p a k pet minuta kasnije pravila pitu!?
Jeli to moguce, pokrade rs i niko mu nista nemoze, a ovdje posteni narod ispasta.
kad ce laktaski krmak na cipar u ono malo vile sa bazenom sto tamo ima? ono da se cisto malo odmorimo od krmeceg groktanja
Dodik je stara prica niko njega vise nesisa sad je buducnost Bosne u rukamo Bosanaca neka se on preseli u Srbiju u tamo neka gluposti prica. BiH4EVER
Sa GENOCIDNIM netreba razgovarati, glavonju u zatvor, oduzeti stecenu nezakonito imovinu, ukinuti smrdsku.
nije besplatno naplati to on od vas a ovi zbog toga pisu.
Sarajevo X, samo naprijed, besplatno i dalje promovisite Dodika. Naprijed Srpska.
takvih je u manjem entitetu oko 90%
SA-X, zasto dajete komentare jednog fasiste, t.j. Dodika? Zasto mu \"dizete cijenu\"???? Molim vas, posto taj \"covjek\" nista dobro jos nije rekao, pokusajte da ne dajete njegova izlaganja! Neka osjeti da je nitko i nista, samo obican lopov koji manipulira ljudima.
svaki normalan covjek na ovom svijetu nebi trebao imati nista protiv toga da se pobiju svi oni koji podrzavaju fasizam i njegove tekovine.