Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
očekujem skori zaokret u načinu izvještavanja Avaza koji će iz crvenkastih nijansi lagano da pređe u zelenkaste..
Ma ja, ali neš čut SDA pulene i lažne moraliste i lažne patriote od kahve do Turčina da seru nešto protiv Fahre i slično. Oni se vijore kako SDA puše. Sve u svemu Fahro će kao i svako drugi u politi prihvatiti bolju ponudu. Sad je jedino fol sto SDP može ić beskonačno nisko ili visoko (zavisi kako se uzme) jer su od izbora do danas najusranija stranka koju je politička scena BiH vidjela ikad. Sve su to političke stranačke firme koje samo gledaju sebe i svoj kadar.
Da da i to da pisu naravno u korist SDA stranke...Ovaj Radoncic je pokazao da je covjek sa dva lica i pravi kriminalac.A o Tihicu je svaka rijec suvisna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sutra očekujemo Tihića na naslovnici avaza, naravno urađenom portretu u fotošopu i ispoliranim ušima!
Što SDA-ovci sad Fahru ne zovu "ŠĆEPO" gdje su sada oni komentari kako mafijaš Šćepo proda državu? Javite se SDA komentatori, znamo da ste ovdje!
fiko nemoj palamudit, nisam te to pitao, jeste vi sda-ovci namazani, odgovori mi na pitanje, pa da vidimo gdje je problem, šta se ovo dešava, ko nam podmeće sastanak Fahre i Tihića između dva Bajrama?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kazem ja vama, svi su oni ISTI ISTI ISTI... samo drugo pakovanje..
Samo sam cekao ovaj dan,dobio sam opkladu,rekao sam svom kolegi, koji ne vidi dalje od nosa,da ce klempo i sandzo kad tad dogovarati koaliciju,i da ce ga sdp vjerovatno poduhanati,al momacki...dzaba zadnjih 17 godina...rekao sam da sve sto su posrali u zadnjih 2-3 godine,tu kamaru govana koja moze izaci samo iz njihovih poganih usta,sjesti da pojedu zajedno uz casu skupog vina,i to cim ramazan prodje..zivi bili pa vidjeli..
Ovaj dogovor nije iz njihive glave,već što to traže njihove gazde,mi nemamo političara koji misli svojom glavom,jedan je bio pa smo ga popljuvali!
Stolica i samo stolica,ni obraza ni morala,definitivno necu nikoga glasati svi su ista.....
...okokuzilo se što jes' jes'...
Vrijeme je Sulejmane da i ti odes u Penziju, nemoj biti ko neki da sjede na vlasti uz pomoc koca svezanog za stolicu,pusti mladje da vode SDA a i tako ce pobijediti na slijedecim izborima
E tihi po****ti se na tu celu nek ti curi niz blatobrane.Nikakvo cudo ovo nije,pa oni rade za istu tajnu sluzbu i zlocinacku organizaciju koja se krije pod imenom SANU i srbski DB,nije njeg dzaba zlobo i zlobnica preselio iz smrdije za Rijeku kod fikreta zlocinca abdica za vrijeme rata.
Pa ovo je praznik za srbe iz RS, jace ovo od mog regresa,
E ako ovi krenu da saradjuju mi SRBI smo na konju, sami ce sebe da federalizuju a nas tacnije ljepoticu RS odvoje.
Svoj na svome.
ovo ti je svi sa svima za sebe a protiv naroda
a u pm i radoncic i SDA, pred ove prosle izbore, sve proti SDA i vidi sad???? Boze sacuvaj, pa dragi Radoncicu koji ti je motiv, nisu valjda pare? Upravo imas glas manje pa makar i ne bilo dogovora s SDA, dovoljno sto su te spomenuli da si s SDA, nema glasa.
Sta reci koju poruku poslati... taman kad ocekujes nekakve promjene ti dozivis ovo..dva mafijaska klana se ujedinjuju..
Već sada je počela predizborna kampanja. Saradnja SDA i SBB je neprirodna kao i SDA i SDP. Mislim da do narednih izbora treba formirati potpuno nove stranke koje ni pod koju cijenu prodavati svoje principe. SDA hvata slamku spasa sa SBB, ali mi nije jasno zašto tu slamku SBB daje SDA-u. Rezultat toga će biti poraz i SDA i SBB na narednim izborima. Mnogi su podržali SBB upravo zato što su bili jaka alternativa SDA-u. VELIKA GREŠAK SBB-a.
Nikakve razlike nevidim izmedu Dodika i Radonjcica....
i sta su dogovorili? na koji nacin ce nam unistavati drzavu a da bi oni profitirali??
Jos jedan dokaz da niko nema karaktera i principa da ce gaziti preko svega da bi se ostvarili jeftini interese, nije nam cudo za sda od njih smo navikli na ove poteze ali ovaj korak napravise i ovi drugi, strasno, pomaka nema, samo se vrtimo u krug
u istoj recenici ne ide da stoji karakter i tihic! Taj covjek bi sve prodao oda ostvari minimum, ali onos to je specificno jeste da je mnogo toga ostvario i nije mu dovoljno!
Ovi naši političari su pravi svingeri... Kurva se svako sa svakim.. Dokle?