Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da vam otkrijem kako je tekao razgovor : \'\' ja, ja ja , ja ,ja , ja ...... , ja ,ja, naturlih, ja , ja , ahaa, ahaa, hehehe, hehehe , .
Zalit cemo mi za Harisom :((
gje li je mjesto koljacima, fasistima i inim fasisoidnim junacinama sto se kriju po gudurama i sa dugim bradurinama kad bi mi odgovorio ti ubogi JADU? gdje li je mjesto takvom JADU i JADIMA poput tebe? sa cime se ti mozes ponositi ne okupana svinjo i sebi dajes za pravo da ti nekome spocitavas gdje treba i sa kime zivjeti. Da li si se kad upitao (la) gdje su tvoje granice kad tako razmisljas. Vrlo sam ponosan sto sam BOSNJAK i takvim se predstavljam onoga momenta kada mi postave pitanje kojem SOJU pripadam iz Ex YU. Takvi JADI se skrivaju ispred mene pod BALAGU jer im je tamo mjesto i treba tamo da ostanu. Trebate cuvati FASISTICKU falangu i te posrane JUNAKE kojima klicete do neba a oni posrane KUKAVICE nemaju argumenta da pravdaju KOLJACKi NAGON. Ti JADU zavuci se pod BALAGU jer tamo ti je mjesto.
divi faca deb*ilnih
AHAHAHAHHA A I DA ODU BOSNJICE U TURSKU,ERDOGAN NE VOLI DA CUJE REC GENOCID...TAKO DA I U ANKARI NEMAJU STA PRICATI,MOZDA NEKI FELACIJO ODRADE U MANIRU PRAVIH DILBERA I POTYRADI AZIJATSKE HORDE.
POGLEDAJ 6:05 minuta - 6:15 minuta: http://www.youtube.com/watch?v=YDZp36ydaHU
Pretpostavljam da bi ovakav način razgovora trebaolo shvatiti kao određenu poruku. Merkel će, dakle, osobno razgovarati s predsjednicima tri stranke koje su pobjednice unutar tri nacionalna korpusa na posljednjim izborima, s drugosplasiranima, ali ipak bitnima, razgovaraju savjetnici. Znakovito i poprilično jasno, i za budućnost zemlje.
klimoglavi otišli klimati glavama..nahranite pse i ništa ne dirajte !
nema od njih ništa samo može biti kao i prošle četiri godine trla baba lan...
Ako Anda Merkel bude nesto protiv Bosne radila sve cu joj prste da polim
Otišao Tihi da kaže koliko je otvorio narodni kuhinja u bosni a ne koliko je otvorio radni mjesta jer nije ni jedno otvorio . Možda je neku familiju zaposlio u administraciju .
Hahahahahah heb.em ti drzavu kad Nemacka formira vlast... Nece ova tri musketara merkelova ni da primi...nego Čovića i Dodika a vi muslimani idite u tursku pa se njima zalite i molite za milost.. Heljp baznijaaa heljp ĐE.NOSAJD heljp Mirna disolucija kvazi drzave je jedino i najbolje resenje za sve u BiH
divi faca debi*lnih ustvari smo veći mi deb*ili od njih, kad dopuštamo da nas ovaki bilmezi IZDAJU VEĆ 20 GODINA
za asdf Takvi tipovi kao sto si ti su me uvjek nervirali, ti si jado jadni poput onih bahila na tribinama stadiona kada psuju igracima, vrjedjaju ih (npr. kao oni sto su vrijedjali i Djeku) jer su puni frustacija, nista u zivotu nisu postigli, nisu sposobni nista da ostvare, onda neznaju sta ce pa poprimaju neke zivotinjske obrasce ponasanja, a skriveni su u masi jer su jadni i nesmiju nigje drugo tako se ponasat jedino vrijedjat po portalima ili kad su skriveni u masi.
\"Ma otkud im pravo da se miješaju u uspostavu vlasti u suverenoj i demokratskoj BiH?\" Tako bi se trebao pitati Zlajoglu, pošto tako govori za stranačkog kolegu (?!) Josipovića. Merkel će inače primiti samo prave, Čovića, Ljubića i Dodika, ostale može i savjetnik zamjenika podtajnika Merkelove. Zlajoglua će primiti Lukašenko, da i on nešto nauči o demokraciji na Zlajogluov način.
a fin je klempo j e b o maminu mamu u s u p a k
ASIMA ZA PREDSJEDNIKA STRANKE